Godnatt!

Dagen har varit skit! Förkyld, träningsvärk, ledsen, förbannad och besviken.. Det enda positiva med dagen är väl att mina klackisar kom men dom dröjer det innan jag kan använda. Hatar mitt liv just nu. Hejdå!

Why am I crying?

I don't miss your dirty clothes on the floor
No one leaves the lights on anymore
The towels are hanging just where they should
It's drop dead quiet in my neighborhood

I'm not that fragile
I'm not gonna break
Love's so over rated

I'm not gonna need not gonna need
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I'm not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor crying

I don't need your love notes to cheer me up
I can live without that kind of stuff
You don't have to wake me with a kiss every day
and I´m tired of roses anyway

I'm not that fragile
I'm not gonna break
love's so over rated

Im not gonna need not gonna need
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I'm not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor crying

So don't you worry about me
Go on, enjoy being free

I don't miss your dirty clothes on the floor

I'm not gonna beg not gonna crawl
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I'm not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor
Doing here on the floor, crying

Helt mållös.

Sitter här hemma, funderar på varför det är fler och fler folk som lämnar mig. Funderar på vad det är jag gör för fel, vad är det som får folk att börja ogilla mig? Hur ska man vara för att vara en bra vän? Jag tycker att jag försöker vara en bra vän som ställer upp och lyssnar när folk behöver men ändå får jag så jävla mycket skit och jag får höra att jag är en dålig vän så det är inte konstigt om jag förlorar vänner. Så snälla, kan inte nån förklara vad man ska göra för att vara en bra vän som folk vill umgås med och som inte bara förstör allt och skapar skit. Skulle bli glad om någon bara kunde förklara...


Äntligen onsdag?...

Haha hej på er goa! Sitter här och lyssnar på musik och chillar. Är förkyld och har träningsvärk men det skiter jag i för ska snart åka ner och sola, även hämta mina klackisar :))
Igår var jag på bodaborg med Issa och Erik, sjukt roligt var det! Jobbigt som fan så idag har jag gå träningsvärk och blåmärken över hela kroppen men vad gör det? Fett värt, dit ska jag åka flera gånger men nästa gång med knäskydd och handskar.. haha Mina knän och händer mådde inge bra kan jag ju säga..

Tjena!

Håller på att förbereda allt inför imorn, ska åka till bodaborg med underbara vänner och tillbringa min dag där! Så ska lägga fram sportkläder och skor osv, för där ska man inte va finklädd för man vet aldrig vad som händer :D men ska göra klart och sen ta lite välling och sen sova, vi hörsssss!

Hittade en fin gammal bild <3


Det fanns en tomhet i mitt hjärta, du tog platsen. ♥

Vaknade runt halv tolv idag, va på pisshumör med tanke på att det hände en massa onödigt igår natt typ. Så kände att jag inte orkade träffa någon eller va med någon idag så jag drog in till stan och kollade lite, va fan där i 5timmar men köpte bara skit och så piercade jag näsan. Men har en sak som jag ska köpa och det är ett par jeans/tights, men dom fanns inte i den färgen jag skulle ha så jag får vänta med att köpa dom :)
Jag köpte iallafall:
"håltagningen i näsan"
Foundation
Puder
Mascara
Strumpbyxor
Ögonskuggor x3
Även lite sminkborstar

Söndag!

Gårdagen: Var ute med Hanna, Alex, Dennis, Flood, Fredrik, Patrik, Olof, Nicke och Jimmy! Åkte bil och bara umgicks, var i stan och käkade lite och sen åkte vi bara runt och stod still vid shell-nobel. Hade telefonen i knät och glömde det när jag skulle gå ur bilen så den är heelt sprucken och det suger hårt!

Idag: Vaknade 14 och låg kvar i sängen i ungefär en timme, då gick jag upp och in i duschen och skrubbade hela kroppen med en svamp eftersom jag skulle iväg och sola och min hud är torr och jag flagnar i ansiktet så det känns bra att ta bort det torraste och flagorna i ansiktet när man ska sola, känns som att man kommer få mer färg då. Heehhehe, men nu sitter jag här lagomt solbränd.. Speciellt på brösten, haha usch! Ska städa iordning på rummet nu och sen ska jag ner till Hanna och se på skräckfilm med henne, Alex och Dennis. Mys <3 Hörs!
Här är min finaste telefon, eller inte! -.-'

Hälluuu

Sitter här, ska äta något snabbt och sen ska jag ner och sola med Alex, berättar mer om morgondagen sen.. C'yaaaa :D

...

Att bara se det gör mig så irriterad med tanke på vad du har sagt till mig. Inte min business men usch!

Häjhääääj!

Helt okej dag idag alltså! Vaknade och gick upp och gjorde mig klar, väntade på att Emma skulle komma hem så att vi kunde åka till stan och skriva på papper så jag kunde få böcker, busskort och dator.. Så nu är jag redo att börja skolan igen! Sen åkte jag till stan och mötte upp Alex och strax därefter så kom Hanna och dennis och vi gick runt och kollade lite granna. Köpte mig ett par gym/inomhussportskor och mat, tänkte köpa ett par klackskor som va så jääävla snygga men gjorde inte det men kommer köpa dom en annan dag, helt kär i dom blev jag! Sen åkte vi till Forshaga, jag köpte ett solkort och jag och Alex drog och solade.. Får se vem som blir mest bränd? Hehehe, och kvällen kommer väl att spenderas ute antar jag :D

Förövrigt så funderade jag mycket på hur fan jag ska klara av att hinna ikapp tre månaders skolarbete som jag måste ta ikapp och samtidigt hinna med i det som händer i skolan, men idag så sa min rektor att jag kan plugga på sportlovet, dom två kommande veckorna efter det så har klassen praktik och då kan jag sitta i skolan och plgga istället och sen plugga på påsklovet, så jag borde hinna ikapp.. Kommer inte bli så roligt men har inte så mycket val, kommer vara gött att ha det gjort när terminen är slut äntligen så jag skiter i vilket! :D Men hööörrrs daa, häjj!

jag bara äälskar tatueringar ♥♥♥

Har tänkt mig att göra några av dom här, men den översta, Tro, hopp och kärlek - på benet på kinesiska blir först.. Snart hoppas jag! Har velat a den länge och den har en betydelse och den är enkel och snygg. Mmm love it!


heheheh

Längtar till fredag, lönen kommer då.. Trodde jag skulle få runt 4000:- men kommer få 5200:- ungefär, lagomt glad är jaaag :D

..

Kärlek är nog det värsta som finns tror jag, man mår så äckligt dåligt om man gillar någon som inte gillar en tillbaka. Man blir sårad och förstörd om man är tillsammans med någon som gör slut eller sviker. Kärlek gör mig och säkert många fler svartsjuka, och det är vidrigt att vara svartsjuk. Okej om det är lite, men att känna den där känslan "Faaaan jag har ingen chans för han skriver med henne" för att jag sett dom skriva en gång på jätte länge är fan illa. Jag hatar kärlek, det är bara en massa problem.
Det är underbart om man har någon att dela det med men det finns så mycket olycklig kärlek så det är sjukt.

Och jag är olyckligt kär, jag är förvirrad och allmänt trött på att vara kär i en person som inte har såna känslor för mig tillbaka, trött på att ständigt gå och oroa mig över att han börjar skriva med någon annan och trött på att anstränga mig för att inte bli jobbig. Jag vill ha en pojkvän, det är underbart. Men inte vara olycklig mer, det är inte roligt. Mår så mycket bättre nu än innan men det är fortfarande jobbigt allting som har mes känslor att göra men det går väl över någon gång det med.

Tack, ville bara skriva av mig lite. Hejdå


So fucking lonely

Ligger i sängen, mår illa, fryser och är trött.. Undra hur långt bort sjukdomen är, känns som att den kommer inom kort. Blir iallafall till träffen och träffa Fredrik sen, så har jag nån å va med så får jag hoppas att kvällen blir okej.
Orkar inte blogga mer idag. C'u all :)


Lördag

Hej där. Lördag, blir att mosa hela dagen och sen ta en springtur. Efter det ska jag ta en springtur och sen göra mig klar för att tillbringa min kväll på träffen :) hoppas kvällen blir go med Goa människor, men nu ska jag fortsätta se på filmen och äta upp mitt godis från igår..hihihi


hännipännii @ wordfeud

Ehehehehehe, slog visst mitt rekord :D


Försökte va nyttig, gick sådär...

Häj hörni! Va ju ute och gick förut, otroligt skönt att solen lös och det va hyffsat varmt. Nu har jag precis kommit hem ifrån affären, innan de så va vi och åt på Petrus, ostburgare och chilicheese is the shit! Hehe, och på affären köpte jag en godispåse och en twix.. Men träningen börjar snart och då är det nerskärning på det kan jag lova! Men nu ska jag ha en mysig freda, vi får se vad som händer ikväll :) puss!


Äntligen fredag.. Eller?

Hej på er godingar! Fredag idag som alla har längtat till antar jag? Jag tyckte nyss det var fredag men en vecka går fort. Somnade runt 04.00 inatt och vaknade 07.30, undra vad felet är liksom? Jag brukar ju vara hur trött som helst.. Menmen, bra att jag kommer upp i tid eftersom jag ska börja skolan snart igen.

Sitter och ser på Familjen Kardashian, som vanligt den här tiden. Ska se klart det sen gå ut på en välbehövlig promenad, ska gå i minst en timme och verkligen testa mina nya promenadskor så jag ser om dom funkar eller om jag får ont i fötterna som jag får med mina andra skor.. Hmm, det återstår att se. Men jag bloggar mer sen, puss på er!!

Ge mig sommar tack!


Walk the line

Godkväll! Sitter hemma med Emma och ser på Walk The Line, en otroligt bra film enligt mig! Har varit på träffen hela kvällen med goa människor. Känner dock att jag kanske börjar bli sjuk, känns som jag har feber och så har jag ont i hela kroppen och mår illa.. Men hoppas det går över fort! Ska fortsätta se på filmen jag iallafall! Godnatt <3


Våffflor

Har precis ätit våfflor, och guuud va gott det är!!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på OC och efter det så tar jag mig en promenad och går fram till klockan 17-17.30, känner att jag behöver det efter denna måltiden! Men jag bloggar mer sen ja, pusspuss! :)

Torsdag, 16februari 2012

Tjenare på er! Jag vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på Familjen Kardashian.. Love it! Haha det är ett program som handlar om en familj, man följer dom i deras vardag och ser vad som händer eftersom dom är ganska kända.
Igår så sökte jag ett sommarvikariat som personlig assistent inom forshaga kommun, det är absolut inte säkert att jag får det efter som jag inte har nån vårdutbildning men vårdutbildning och erfarenhet var meriterande, så det är inget måste så jag får hålla tummarna. Idag har jag tänkt att söka ett till kanske, ska skriva ett mail till IKEA i Karlstad och se om dom behöver sommarvikarier.. Förra året kunde man ju söka sommarjobb via kommunen men det är dåligt betalt och nu är jag för gammal så chansen är ganska liten att få där igen. Så det gäller att vara ute i tid så man kan få ett hyffsat jobb så man tjänar bra, eller ja.. Bättre än 45:-/tim hehehe. Men skriver mer sen, bye!

Träning!

I början av mars börjar jag träna, samtidigt som jag börjar skolan. Ska börja träna på friskis och svettis för det är det billigaste jag kunde hitta och jag vet att det är bra där. MEN, om jag ska börja träna så måste jag köpa träningskläder.. Måste köpa en sportbh, inneskor. Det behöver jag mest, sen har jag shorts och tshirtar hemma men skulle vilja ha ett par tajta 3-kvartsbrallor och ett linne å träna i och jag ska kolla på det. Allt detta måste jag köpa när jag får lönen.. Det innebär att lönen kommer försvinna fort som fan.
230 för gymkort
skor kostar ungefär 500
sportbh 200
på det är 1000:- borta ipriincip! Men det är saker som behövs så :)

ONLY TIME

Who can say
where the road goes
where the day flows
only time
And who can say
if your love grows
as your heart chose
only time
Who can say
why your heart sighs
as your love flies
only time
And who can say
why your heart cries
when your love lies
only time
Who can say
when the roads meet
that love might be
in your heart
And who can say
when the day sleeps
if the night keeps
all your heart
Night keeps all your heart
Who can say
if your love grows
as your heart chose
only time
And who can say
where the road goes
where the day flows
only time
Who knows - only time
Who knows - only time
Who can say
where the road goes
where the day flows
only time
And who can say
if your love grows
as your heart chose
only time

Who can say
why your heart sighs
as your love flies
only time
And who can say
why your heart cries
when your love lies
only time

Who can say
when the roads meet
that love might be
in your heart
And who can say
when the day sleeps
if the night keeps
all your heart

Night keeps all your heart

Who can say
if your love grows
as your heart chose
only time
And who can say
where the road goes
where the day flows
only time

Who knows - only time
Who knows - only time

Be strong and stand up when it's all crashing down ♥

Hej på er godingar! Sitter här hemma och ser på biggest loser, smälter maten och ska snart göra mig klar för att dra ut på en springtur har jag tänkt mig. Är trött på att bara sitta hemma och vara slapp, ska börja träna och jag ska köpa gymkort när lönen kommer har jag tänkt mig, då blir det träning minst 3 dagar i veckan. Där jag har tänkt att börja träna har dom olika pass, så som spinning, magpass osvosv. Dom har även ett litet gym med maskiner så man kan träna där också och jag lovar att jag verkligen ska komma igång. Måste bara tala med pappa om detdär så vi är överens. Men ska fortsätta se på tv ett tag sen ut, vi hörs! Puss <3

Juuust love, so komplicated..

Finns en kille som jag verkligen älskar, jag känner mig trygg med honom och jag litar på honom. Han känner mig och vet hur jag är, jag vet samma om honom. Han är min första riktig kärlek och jag kommer alltid att älska honom. Han känner inte samma för mig och jag vet att det är på tiden att jag går vidare och försöker släppa honom för hans och för min skull.. Men jag vet inte hur jag ska göra, allt är så otroligt komplicerat. Vill inte släppa honom men har inget val känns det som... :/


Tja, jag vill ha den här kroppen. Hejdå!


Ett äventyr!

image description
Här är mitt äventyr!
Åka till ett varmt land med nära vänner, shoppa, sola, klättra i berg, festa och äta på resturang.
Bara ta det lugnt och njuta utav tiden man har där med sina vänner!

Happyface!!

Kom precis ifrån träffen, tog mig en välbehövlig promenad hem med Malin, trevligt det. Pratade om allt mellan himmel och jord, gött att få ur sig lite och att få lyssna lite. Nu har jag precis gosat ner mig i soffan och ska sätta på Top Model Sverige som jag missade idag.. Heeeh! Är förövrigt glad!

Hoppade ju av skolan för att jag valt fel linje och så valde jag att jobba istället men har insett hur svårt det är att skaffa ett jobb utan utbildning så jag hörde av mig till en på kommunen och frågade om det gick att skaffa praktik eller något så man kan få studiebidraget iallafall för det är så otroligt jobbigt att vara utan pengar och så fick jag svar ifrån henne idag och det går, Plusgymnasiet som jag gick på tidigare kommer gå med på att skriva in mig igen så jag får läsa klart kurserna jag börjat med, iallafall några av dom och så ska jag ha praktik minst två dagar i veckan och det tycker jag låter som en otroligt bra ide. För då har jag läst klart en del av ämnena redan när jag börjar på omvårdnad så då kan jag börja med matte b och så så jag får det klart. :)
Hoppas att ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag iallafall, för mig har det vart som vilken dag som helst och det duger för mig. Kraaaaam godingar!
Jag och leelex, läs hennes blogg genom att klicka på bilden! :D

Alla ♥-ans dag.

Alla hjärtans dag.. Ja vad säger man, det är en mysig dag om man har den att dela med och har man inte det så är det som vilken dag som helst. Det är en dag som ska vara mysig, man ska vara med den man tycker om, äta choklad och gelehjärtan och bara mysa gärnet! Jag är dock en av dom som är ensam så jag ser inget speciellt med dagen förutom att jag ska va lite mer kärleksfull mot dom jag tycker om idag för det är dom värda!

Haha slutpratat om det, sitter och ser på våra bästa år och bara tar det lugnt och dagen vet jag inte hur den ser ut men den ska nog bli bra tror jag :)


♥♥♥♥



Hur snygga??!??!?


Allt är så komplicerat.

Hello folks! Sitter här i soffan och ser på tv, som vanligt haha! Har tusen tankar i huvudet om allt mellan himmel och jord. Har insett att kärlek är det mest komplicerade som finns, underbart, svårt, ledsamt, glatt.. Så svårt är det. Jag skulle kunna skriva en hel bibel om känslor jag har, osv men man ska inte skriva för mycket.. Blir bara massa fel då. Heeeeh, jajaja :D

Då var det måndag igen..

Antar att dom flesta sitter i skolan eller är på jobbet nu, själv så ligger jag hemma i sängen och drar mig. Va ju vaken till halv fyra inatt ungefär, och så vaknade jag nio. Samma var det i helgas, då la jag mig vid fyra och vaknade vid tio i sju.. Haha förstår inte, är en sån person som älskar att sova länge men inte längre verkar det som?

Iallafall, ska gå upp och se på tv nu och äta frukost har jag tänkt mig. Har ju legat i sängen i över en och en halv timme så det är väl på tiden tror ja? Idag blir en lugn dag, har ingenting planerat så blir väl hemma. Ska ta mig en promenad senare har jag tänkt iallafall, röra lite på fläsket och gå lite i mina nya promenad skor som jag fick av mamma. Men skriver mer sen, kram!


Godnatt!

Ska bädda iordning snabbt eftersom jag tvättat mina sängkläder idag. Sen är det sova som gäller och jag är otroligt trött så jag bloggar mer imorgon, ska bli bättre på det men det är inte roligt att blogga ifrån mobilen jämt och eftersom alla datorer som kommer i närheten av mig går sönder så får jag helt enkelt blogga när jag kan. Ska försöka så mycket det går.

Tänkte bara berätta att jag ska försöka se om det går att fixa en praktikplats till mig genom skolan eller kommunen typ så jag får studiebidraget och har någonting och göra, och får jag inte studiebidraget så blir det ingen praktik men ska försöka fixa så man kan ha något att göra på dagarna och inte bara ligga hemma och sova som jag gjort tillräckligt nu. Även om det är gött så finns det vettigare saker att göra än att bara va hemma och inte göra någonting, men kommer med uppdatering om det när jag får svar! Godnatt på er kära läsare!

Här är en bild på min underbara kusin sebastian, han är den sötaste som finns!


The boys who...





























Hallådär!

Hade tänkt byta blogg för att jag va så trött på att denna aldrig kom iordning men goa Caritha fixade det åt mig så jag slipper, enkelt och snyggt! Första gången min blogg faktiskt har varit i ordning och ser bra ut, annars har jag bara haft såna där gratis designer och ingen header och då är det inget roligt att blogga för jag skulle inte ens själv vilja läsa min blogg så.. heeeh!

Har suttit i soffan hela dagen, okej... Nej det har jag faktiskt inte! När jag vaknade plockade jag ur och i diskmaskinen och städade iordning i köket (as usual) hah nejdå, sen duschade jag och efter det gjorde jag mat, det fick bli kyckling, ris och currysås och det va gott som fan! Efter det diskade jag och sen efter det så har jag suttit i soffan heeeela kvällen och bara tagit det lugnt och snackat med goa kompisar via facebook och msn. (heeeh cool tjej har börjat använda msn igen) Men vi hörsss, puss!


Gäst bloggning

Har fixat lite med Hannah´s blogg,visst blev den fin ? :) 
Nu är det bara att du bloggar så att det gör ont i fingrarna ! ;) 

Kram ♥ / Caritha
carithaaloandersson.blogg.se

GE MIIG!





 





Löning om 19 dagar...

JAG LÄNGTAR! Haha jag har inte haft pengar så jag har kunnat shoppa på flera månader och den 25e februari kommer min lön, vet inte hur mycket men mer än 3000:- iallafall och då ska jag åka till stan och handla kläder framför allt, även en mascara och lite mer småsaker som jag behöver för allt är tråkigt nu känner jag, allt behöver uppdateras!


Måndag igeen..

Tjenare på er folks! Sitter i soffan och ser på unga mödrar medan jag väntar på att golvet ska torka. När jag vaknade skulle Emma åka och pappa va åå jobbet så jag valde att städa hela huset och jag tror inte att jag har glömt något, och har jag det så får dom säga till mig så får jag fixa det! Är ju skyldig pappa en massa pengar men om jag städade så fick jag behålla dom pengarna som tack men då ska det vara perfekt! Som jag hoppas att det är nu. Men ska gå och torka golvlisterna nu, hörs senare.. Puss!
.


Vill fortsätta hoppas, men känner att jag borde ge upp..

Häjhäj! Sitter här och ser på jönssonligan och dynamit-Harry, godis sugen är jag också för fan! Haha, men skit i det. Idag har jag vart hemma och tagit det lugnt, sett på tv iprincip hela dagen och chillat runt i min sköööna ziperall.
.
Sitter och funderar en massa men kommer inte fram till något vettigt alls förutom att jag är sjukt nervös inför tisdagen när pstaven ska ut men jag överlever väl xD men ska fortsätta se på filmen nu, vi hörs!!!
.
Här va min goa frukt tallrik som jag åt förut, det är: äpple, banan, clementin, sharonfrukt och så mineralvatten till det :)


Å då va dä lördag igen..

Tjenare! Gårdagen spenderades med värdens bästa Malin, slingade hennes hår, sen åkte vi ut med Louise och Dennis i typ en halvtimme och sen hem till mig igen. Vi kollade på film, tog kort och drack juice. Mycket skratt och prat.
.
Idag blir det lugnt, ska göra mig iordning och åka ner till träffen sen och umgås med underbara människor sen får vi väl se när jag kommer hem oså. Men ha en bra lördag alla, kraaaam!
.
"medans alla är ute och super sitter vi hemma och dricker juice, skååål!"


Äntligen fredag, lalala

Hallihallå! Sitter och ser på Holby City, mitt nya favoritprogram..heeeeh. Fick ett ryck och plockade i och ur diskmaskinen och så dammsög jag i hallen, köket, vardagsrummet och mattan i tvättstugan.. Tog bort det värsta iallafall.
.
Idag blir det väl lugnt antar jag, kanske ut ikväll om jag kommer på något att göra.. Annars blir det bara att mysa framför tvn men det vill jag helst inte så jag hoppas jag har någon/några söta vänner som vill vara med mig (a) Men ska se på tv nu men skriver väl mer sen, ciaaao ;)
.


Snart helg för er, själv har jag helg jämt.

Tjenare! Vaknade 12 idag och låg kvar i sängen och spelade spel på telefonen i någon timme, heeeh nörd.. Men jag gick upp och städade rummet och hängde in lite kläder som jag inte har orkat hänga in.. Provade bland annat min skolavslutningsklänning som jag hade när jag gick ur nian, älskar den! Ska använda den i sommar har jag tänkt, och guuuuud vad jag längtar tills sommaren!
.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, sen spenderar jag kvällen på träffen med goa folk :) ha en bra torsdag, snaaaart helg!
.


Helloo my friends.. :)

Häjj, sitter här och ser på tv. Har precis varit på affären med Emma, fick mig en redbull och emla-plåster iallafall.
.
Emla-plåster är ett plåster som bedövar huden om man ska ta en spruta eller göra någonting och jag ska ta ut min p-stav på tisdag så jag behöver ha dä.
.
Anledningen till att jag ska ta ut den är för att mina humörsvängningar tar kål på mig! Jag är ledsen, frustrerad, arg, glad.. Men det tar så kraftiga vändningar så att det blir jobbigt och det blir bara en massa skit som inte borde va så jag känner att det är bättre jag tar ut den och försöker med något annat preventivmedel, någon som har något tips?
.