Tjenareråååå

Underbar kväll, med Emelie, Hanna, Angelica och Manne! Uuuunderbara människor! Tack för kvällen, nu tar jag natten.. Puss och kram!


Fuck life..

Hej, hannah heter jag och jag bor i en familj som inte vill ge mig mat, och jag bor med två idioter som gaddar ihop sig mot mig så fort det blir minsta lilla diskussion! FUCK LIFE


Onsdag!

Hallåhallå, blev ingen skola för mig idag eftersom jag är ett totalt pucko! Haha kunde inte somna igår ju så satt uppe och pluggade tills klockan var ca 05.00.. Jävligt smart måste jag säga, eller inte.. Så vaknade klockan 11 idag och bara "neeeeej", men skrev till min lärare som la ut uppgiften vi skulle göra idag på itslearning så jag kunde göra den hemma ändå så det var ju gött att få det gjort för nu har jag ingenting kvar som jag måste göra. Feels good!
 
Mår inte så jätte bra idag, börjar hosta mer och mer så har tänkt lägga mig med datorn i knät och kolla på film resten av dagen i hopp om att jag ska vara pigg imorgon eftersom jag hr första praktikdagen imorn.. Ska bli kuuuul! Men kanske bloggar mer sen, har hört att jag gör lite långa inlägg som folk inte orkar läsa så.. hehe ;) Vi hörs.
 
Titta va brun jag va... :( miss it..


 
 

Godkväll, eller ska man säga godnatt? För det är ju ändå natt? Hmmm..

Tjenis penis! Borde veeeeerkligen sova alltså, är skit trött men ska göra klart arbetet innan jag sover och så skriver jag med typ.. hahah skönaste killen ever i min "klass". Sen har jag även luggit och kollat på kul videos på yt, så jävla skönt folk de finns alltså! Love them all, they make my days!
 
 

Plugg

Tjaaaaa, sitter hemma och har nyss sett på 16 and pregnant. Hehe har även druckit en gooood redbull som verkligen satt fint efter maten.

Så, ja. Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite eftersom praktiken börjar på torsdag och jag vill ha klart allt inom vård-ämnet så jag slipper tänka på det. Känner mig duktig! Alla andra börjar ju praktiken imorgon så jag och Jacqueline kommer vara själva i klassen imorgon så jag hoppas att jag får mycket gjort faktiskt. Vill va klar med ALLT ;)

På ena bilden är även glasögonen jag funderar på att köpa.. Hmmm, vad tycks?


Överrasknings fest för papi


Fredag!

Tjenare, idag var jag ledig ifrån skolan så drog in till stan och fixade till mina glasögon så jag kan börja använda dom. Sen kom jag hem och åkte och handlade med Emma sen när vi kom tillbaka va Larsson här och då blev det ut och övningsköra och det gick jävligt bra faktiskt! Nöjd jag! Nu ligger jag hemma och funderar på vad jag ska göra en kväll som denna..? Aja vi hörs!


Hallå hörni!

Tjenare! Funderar på att börja blogga igen så jag har något att göra liksom, hehehe.. Tror jag ska testa det ;)
Har ett toppen liv, mår underbart och allt flyter på och är toppen! Hihi, eehe.. Kan skriva mer imorn, för nu ska ja sööööve, gonatt!