Go helg, bra folk ❤


...

Ligger i sängen, kan inte sova. Är orolig, funderar och är helt sjukt osäker på allt nu. Det pendlar upp och ner, vet inte hur jag ska handskas med alla känslor och tankar.

Vänner, kärlek.. Det är dom största funderingarna.. Och vad folk egentligen tycker om mig innerst inne, för finns att många som inte gillar mig fast dom är med mig ändå. Jag önskar att alla bara var ärliga om allting, allt skulle vara lättare då. Fuck ångest


Störande!

Störande att alla ser mig som kompis eller knullobjekt, enda jag duger till för killarna. Ingen som vill något mer.. Daaaaamp.

Bra kväll förövrigt och jag mår toppen och måste sova för ska upp halv nio och övningsköra imorgon.. Godnatt bloggääään.

Här ni har jag å göra, gjorde 50 förut och har träningsvärk redan så vet inte hur jag ska klara resten av månaden men det löser sig!


Torsdag, lov, underbart!

Idag drog min låtsasmamma och min lillebror till Sundsvall och ska vara där typ en vecka eller något tror jag. Usch vad jag kommer sakna Christopher. 

Det känns så konstigt nu när jag har någon att sakna, förut om Pappa och Emma har åkt så har jag inte direkt saknat dom utan då har jag mer njutit av att få vara ensam men nu när Christopher finns så saknar jag honom hela tiden och det är konstigt eftersom jag vart ensam i nästan 18år. Men när dom kommer hem ska jag gosa ihjäl mig med honom! 

Idag ska jag väl ta det lugnt, städa klart rummet och tvätta kläder så jag har det gjort så jag inte behöver få damp på att jag inte har några kläder som jag känt de senaste dagarna. Sen så märks det väl om jag åker ut en sväng elelr vad jag gör. Är iallafall ensam hemma till typ halv fem i eftermiddag och det är gött, städa med hög musik och gå runt och dansa och sjunga.. Mmmmm, älskert! Men skriver mer sen. Häjjjjjdå!
 

hallihhallå

Finns ingen drygare människa än mig, gör alltid allt annat än vad jag borde.. Just nu borde jag städa klart rummet,  göra klart saker från skolan och plugga körkort men vad gör jag? Sitter på min feta röv i min obäddade säng i all röra och total skiter i allt. Skärpning. Skolan är viktig och körkortet också. Meeeen iallafall.
 
Idag har jag varit i skolan, hade en lektion och satt sen på hyllan i en timme innan jag fick sluta och kan säga att det va gött att sluta elva såhär innan långhelgen. överlycklig. Men ska väl fortsätta med det viktiga nu i hopp om att bli klar någon gång, ju tidigare jag blir klar ju goare mår jag utan att känna denna pressen ju sååå hannah = pluggis från och med NU! Hörs hej!
 
Fyller 18 nästa lördag, taggarååååå!!!
 
 

Långhälj!

Kom nyss hem, gött att sluta elva nu innan lovet eller helgen eller vad man ska kalla det. Idag ska jag göra klart samhällsuppgiften x2 och sttäda iordning rummet och hänga in alla kläder och kanske ut ikväll eller så blir det bara hemmamys med familjen men det återstår att se. Hoppas ni får en bra dag och en bra början på långhäljen! :)

Trött på livet? Jodä

Allt är bara törligt just nu, vill ha massa pengar, körkort och ingen skola just nu...
Om 11dagar fyller jag 18år och ser fram emot det nåt så otroligt och körkortet ser jag ännnu mer fram emot men är så nervös över att jag inte ska klara det så jag blir tokig så den närmsta månaden kommer nästan alla dagar efter skolan bestå av körkortsplugg för det behövs för att jag ska klara det. Kommer vara tråkigt och kämmpigt men när jag har körkortet i handen så kommer det vara så värt allt slit och en sån lättnad som släpper ifrån axlarna, då behöver man inte bry sig om övningskörning eller teoriplugg utan man kan bara ta bilen när man vill. SOM JAG LÄNGTAR! 

Annars så är väl det mesta toppen, har sökt en massa jobb inför sommaren och extrajobb osv i hopp om att få något eftersom jag inte fick det jag ville på KBAB men bara å hålla hoppet uppe och vara positiv ch söka det men får chansen till för jag vill inte vara helt utan sysselsättning till sommaren. Har ju funkisplats på pip men det är ju bara en kul grej och för det får man ju inga pengar men det ska nog gå bra! Nu ska jag plugga lite körkort och sen sova eftersom det är skola imorn.. Godnatt :)