Hallå!

Hejhejhej, idag är jag på bra humör måste jag säga. Har haft sportlov och det har varit otroligt skönt att slippa tänka på något alls och idag var jag på möte med skolan eftersom jag misskött min praktikplats som jag haft. 
 
Jag bytta nyligen skola till hammarögymnasiet eftersom jag inte trivdes på karlstad praktiska, bytta till en lärlingslinje men tycker det är så tråkigt att ha 2dagars praktik i veckan för det är samma sak jämt och det händer ingenting alls.. Så jag sket i att gå dit några gånger och det ledde till att jag inte fick vara kvar där och därför var jag på möte i skolan idag och vi kom fram till en bra plan.
 
Jag ska byta till den "vanliga" vårdklassen, alltså inte lärling utan vanlig klass och det ska bli så jävla gött och slippa vara överallt på olika tider osvosv. Nu i fortsättningen ska jag bara vara på hammarögymnasiet! Fast dom är ute på praktik nu så jag ska försöka få en praktikplats så har jag också praktik dom tre kommande veckorna efter detta och det ska bli gött. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska packa gympakläder och sen lägga mig och soova eftersom det är skola imorn, lång dag! 08.20-15.40 men det gåååår! Pussss
 
Hittade lite gamla bilder förut, kul hur man har förädrats.. Och pinsamt hur man ser ut på vissa, hur fan tänkte man???