Mår inte så bra...

Har bråkat med patrik, som vanligt och det tog typ slut mellan oss men jag hoppas det löser sig. Det hugger i bröstet på mig, jag vill verkligen inte förlora honom. Nu sitter jag och ser på nyheterna och snackar med patrik i hopp om att det ska lugna ner sig men vi får se hur det går.. Ska strax sova och imorgon ska jag sminka alexandra med en lätt dagsmake i skolan som kommer se ut som bilden under, men vi hörs imorgon! Puss & Godnatt!

...

Sitter med kniven i handen, har sån stor lust att skära mig i handlederna.. Mår så jävla piss dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.. Jag mår värkligen pyton just nu! Jag är kär, nästan för kär så jag oroar mig hela tiden över allt.. Orkar snart inte leva längre, det är så jävla värdelöst så fan.

Jon, Kate & 8 barn

Sitter hemma i soffan och ser på tv, är trött som få och hungrig också men jag måste laga mat själv idag och det är jag inte alls sugen på faktiskt.. Men har väl inget val. Får se vad som händer senare, kanske drar till gårn en sväng och umgås med folk eller så stannar jag hemma och tar det lugnt bara, får se :)
Idag lärde vi oss om smink i skolan, vad man använder för redskap när man sminkar en kund och så pratade vi om ansiktsformer och rouge, väldigt roligt faktiskt och jag är glad över att jag bytta till den linjen jag går nu. Börjar komma klassen närmre också vilket känns bra. Kanske gör ett inlägg sen, får se. Ha de bra, puss! :)
hahah råfula!

Hej på er!

Sitter i skolan nu med Alexandra, Hanna och Malin, vi ska plugga inför ett prov som vi ska ha nästa vecka. De andra gör provet nu men eftersom vi är nya så behöver inte vi göra det eftersom vi ligger lite efter.. :)
Detta kom upp litte sent men..

Bråk-bråk-bråk

Varje kväll bråkar jag och patrik, om skit saker egentligen. Mitt självförtroende går bara neråt, jag jämför mig med andra och blir svartsjuk vilket leder till tjafs som sedan leder till bråk. Det är så varje kväll och det är så jävla jobbigt, jag älskar honom mest i världen. Han har sagt ett x antal gånger att han inte orkar mer, att han skiter i detta och att blir de bråk en gång till så äre slut.. Det är jobbigt att veta att han har det i åtanke faktiskt. Jag själv har aldrig ens tänkt tanken på att lämna honom för han är mitt hjärta, men han tänker visst inte likadant som mig.
Vill bara dö just nu, skära sönder armarna och bara.. Inte leva mer.. :(

Hallådär!

Har inte gjort nånting idag, har dampat på att telefonen inte har fungerat eftersom tre har varit nedlagt i typ hela sverige? Vad är det för skit abonnemang egentligen? Tycker faktiskt att det ska funka, men dom lurar till sig kunder. Det funkar i storstäder men lite mer på landet där jag bor fungerar det fan inte bra, jävla skit! Aja, ska snart lägga mig och sova, är trött och dessutom ska jag till skolan imorgon och försöka göra ett prov men vi får se om jag orkar plugga nåt nu eller om jag väntar en vecka med det? hehehe

Håll mig hårt i handen
När änglarna faller
Säg ingenting,
Bara håll mig i handen
Du är det finaste jag vet
Det finaste jag vet Håll mig hårt i handen
När änglarna faller
Säg ingenting,
Bara håll mig i handen
Du är det finaste jag vet
Det finaste jag vet ♥

Goddag!

Idag har jag inte varit i skolan, jag va så himla trött imorse så jag orkade verkligen inte gå.  Har bara tagit det lugnt hittills och nu ska jag börja göra mig klar för att åka till stan i hopp om att hitta nåt nagellack att ha eller ett billigt franskmanikyr set :) Hoppas det är bra med er!

Saknar håret!

Nu börjar det.. Igen

Nu börjar det närma sig kvällen, de onda tankarna börjar komma. Jag blir så jävla negativ till allt, känns som att min pojkvän ska lämna mig vilken sekund som helst för att jag inte räcker till. Känner mig otillräcklig, det känns inte som att folk vill vara nära mig.. Det känns som att jag måste ändra på mig för att folk ska tycka om mig. Jag vet att det finns människor som tycker om mig men det känns inte så jämt..Tyvärr!
Men det som gör mest ont är att det känns som att älsklingen ska lämna mig, att veta att han vilken sekund som helst kan ångra sig och börja tycka om någon annan.. Jag tror inte att han kommer göra det men att bara veta att han kan göra det gör så jävla ont i mig. På den senaste tiden har det varit bråk som har gjort mig ännu mer rädd att förlora honom. Men jag vet, innerst inne att han älskar mig och han vet att jag älskar honom. Jag är så glad att jag har honom, han får mig att må så otroligt bra och utan honom vet jag inte hur jag hade varit som person.
[humörsvängningar har jag så det finns ju inte]

Hallådär!

Tjenare Tjenare!
Idag har jag varit i skolan, kom till skolan 08.45 och då skulle vi fixa oss inför skolkortet som togs 10.30, jag har bytt gymnasium och går en linje som heter Stylist, det är väldigt roligt och jag tror att vi fick extra mycket tid på oss att göra oss iordning eftersom vi går just den linjen. Efter det hade vi engelska och sen slutade vi, go dag!
Nu sitter jag hemma och tittar på top model och myser bara, väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan få övningsköra, det var ett tag sen och jag ser fram emot det riktigt mycket! Men ska försöka skriva ett enlägg sen.
+ Idag har jag och min älskade Patrik varit tillsammans i 2 månader, det är inte så länge men det är en början och jag älskar honom sjukt mycket och är lycklig med honom <3

Jag

Jag heter Hannah Kvarnlöf, jag är 16år och lever ett rätt bra liv för det mesta. Alla har sina problem och jag har ett problm som är psyktiskt. Jag vet inte vad det beror på men på kvällarna sjukner mitt självörtroende ner till 0 och jag mår skit dåligt, jag oroar mig för saker som jag inte behöver oroa mig om egentligen men jag gör det ändå även om jag vet att jag inte behöver. Jag är rädd att min pojkvän ska lämna mig, jag får för mig att han tycker om andra. Jag får för mig att mina kompisar ska försvinna och att mina föräldrar är missnöjda med mig. Men detta sker bara på kvällarna och det är riktigt jobbigt, jag gråter jätte ofta för att jag är rädd att bli lämnad. Folk frågar mig vad det beror på men jag har ingen aning, jag vet ingenting som har hänt som kan ha orsakat det så det är ett problem, att jag inte vet vad det beror på. Har funderat på att söka hjälp men vet inte om det är tillräckligt för att få hjälp faktiskt.

Nystart!

Hej bloggen, har inte bloggat på länge men det är inte min grej riktigt.
Har bestämt mig för att ha den här bloggen för att skriva av mig, känslor och liknande men även om vad jag gör på dagarna, ska ha denna bloggen för min egen skull, för att jag ska få ur mig allt som känns tungt. De som vill läsa väljer och läsa och de som inte vill skiter i det. Detta är för mitt välmående, acceptera det :)
/ Hannah

Hallåå!

Har hänt mycket sen sist kan jag lova! Jag har börjat i gymnasiet på linjen Resturang och livsmedel, jag går i klass RL11B och jag trivs jätte bra! Har långa dagar men det får jag stå ut med, linjen är bra så det för ingenting.
Just nu sitter jag i skolan med några i min klass och väntar på att idrotten ska börja ;)
Hörs! PUSSS