Jobbigt detta!

Idag har jag varit med Jessica, världens mysigaste tjej verkligen. Vi gjorde inte så mycket men det var trevligt att se henne igen eftersom vi inte ses så ofta. Sen när jag kom hem så hände de massor, har idag förlorat två nära vänner av konstiga anledningar, känns inte alls bra men är det så dom vill ha det så ska dom få det så också.
Jag tror att jag har någon sorts deprission eller nåt, varje kväll när jag är ensam så gråter jag massor. JAg mår sjukt dåligt och det har varit så länge, vet inte vad jag ska göra åt det... Kanske ska börja gå hos psykolog eller nåt igen, det kanske är att prata som jag behöver? Jag orkar verkligen inte må dåligt mer, så fort jag blir ensam så kommer alla tankar, det blir för mycket för mig och jag bryts ner, långsamt...
Hade tänkt blogga minst en gång om dagen för att se om nån vill läsa eller bara för att få ur mig det jag vill, det kan bli deppigt, roligt, allt. Puss & Kram!
Jag och Malin

Hallå där!

Det har nu gått lång tid sen jag bloggade, har gått ur nian nu och är på sommarlov. Sista tiden i skolan var kämpig men jag fick 200p tillslut vilket jag tycker räcker gott och väl! Är som sagt på sommarlov, och vad gör jag om dagarna? Jo jag är med kompisar, sover, sitter vid datorn, städar, lite allt möjligt faktiskt.
Just nu ligger jag hemma och är förkyld, men jag överlever nog.
Bilder från skolavslutningen:
Kommer saknar världens bästa 9E, kommer alltid att minnas de tre åren med er.
Nu är det dags att sova, ska försöka blogga lite oftare, Puss och Kram!