Hallå!

Tänkte försöka börja lite smått igen, har inte så mycket tid över för jag är med mina vänner och så är det mycket i skolan just nu så jag ska försöka hinna med ibland. Det blev en lång paus och tiden som har gått har vart jobbig för mig och min familj men det blir bättre och bättre!

Under tiden jag har vart borta från bloggen så har jag gjort mina första nationella prov i svenska, det va uppsatsen och läsförståelsen. Det gick helt okej men är dock missnöjd med läsförståensen men det duger! Har även vart sjuk en vecka och så, har även börjat bli deprimerad om kvällarna... Vet inte vad det beror på men nåt är det som jag mår dåligt över och får en dålig magkänsla av, men det fixar sig väl nån gång antar jag? Annars har jag inte gjort så speciellt mycket.

Idag har jag vart i skolan, stannade även kvar med min vän Anna och pluggade efter skolan. Både jag och hon har vart sjuka så vi låg efter i so'n som vi har prov i nu till veckan så vi pluggade på och det gav resultat men jag måste nog läsa igenom det några gånger så det sätter sig. Mitt mål är ju att få VG i so och jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas :) Nu ska jag städa mitt rum, vi höres! PUSS

Har även färgat håret blont, vad tycker ni?