...

Felet med kvinnor....

Då gud skapade kvinnan hade han kommit till sjätte dagen med överarbete. Då dök en ängel upp och sa: Varför lägger du ner så mycket tid på den där? och herren svarade. Har du sett alla specifikationerna som jag måste rätta mig efter för att forma henne? Hon ska ha ögon som kan få män att smälta, ha mer än 200 rörliga leder och en kyss som kan läka alla mäns sår. Hon ska kunna ge en kram som kan hela allt ifrån ett skrapt knä till ett brustet hjärta och allt detta ska hon kunna göra med endast två händer.

Ängeln blev förundrad över alla dessa egenskaper ''bara två händer?! Omöjligt!'' och detta är bara en standardmodell?'' Detta är för mycket arbete för en dag sa ängeln, vänta tills i morgon och gör färdigt henne då?''Det vill jag inte , svarade herren. Jag är så nära på att fullända denna varelse som är mitt hjärtas favorit. Hon helar sig själv sina barn och hela sin omgivning när de är sjuka i hjärtat och hon kan arbeta 24 timmar i sträck. Ängeln närmade sig kvinnan och rörde vid hennes kind ''Men herre du har gjort henne mjuk'' Hon är mjuk men jag har även gjort henne stark! Du ska bara veta vilka krafter hon besitter, vad hon kan klara och hur länge hon kan hålla ut!

''Kan hon tänka?'' frågade ängeln. Gud svarade; Hon kan göra mer än så. Hon kan vara rationell, förhandla och få den minsta att känna sig älskad och stor. Plötsligt fick ängeln syn på något och pekade på kvinnans kind. ''Hon läcker min herre, du måste ha lagt för många bördor på henne''¨

''Hon läcker inte, det är en tår''Svarade herren. ''vad är den till för?'' Frågade ängeln fundersamt. Och gud svarade;'' Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på. Hennes sorg, hennes tvivel, hennes kärlek, hennes ensamhet, hennes kämpartårar och hennes stolthet. Detta gjorde ett stort intryck på ängeln!

'' Du är ett geni herre'' Du har verkligen tänkt på allt! Kvinnan är fantastisk. Det är hon svarade herren! Kvinnan besitter styrkan att förändra mannen. Hon tål svårigheter, hon besitter lycka, kärlek och mening. Styrka? frågade ängeln. Men är det inte mannen som besitter styrka?

Och gud svarade. Mannen besitter fysisk styrka men kvinnan. Hon har något större något starkare. Hon besitter psykiskt styrka. Så starkt att den kan flytta berg. Hon besitter styrkan att kunna; le när hon vill skrika, att sjunga när hon vill gråta, gråta när hon är lycklig och att vara lugn när hon är rädd. Hon slåss för det hon tror på, hon ställer sig upp mot orättvisor! Hon är demokratiskt. Hon ger allt hon äger och har så familjen ska må bra. Hon står vid den hon älskar i vått och torrt och följer dem vart de än går!

Även fast hennes hjärta är på väg att brista ger hon det sista hon har till de hon älskar. Hon kan älska villkorslöst, hon besitter förmågan att skapa liv, mirakel, lycka, kärlek och styrka! Hon gråter när hennes barn segrar. Hon blir glad för sina vänners framgång, och hon blir exalterad vi en födsel eller ett bröllop. Men det finns ett fel på kvinnan... Hon glömmer hur mycket hon är värd!!

Kommentarer
Postat av: Eva-Lotta

True! Vi är bäst!

2012-04-11 @ 21:05:19
URL: http://musicismyheroin.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback