Följ alltid ditt hjärta

Ligger i sängen, funderar och funderar på hur svårt allt egentligen är. Man vill leva ett liv, må bra och vara med människor som får en att må bra. Men det är alltid någon som sviker, det blir nästan alltid skitsnack.. Kärlek är inte lätt, när jag hör ordet kärlek så tänker jag LYCKLIG, men kärlek är fan inte alltid att vara lycklig.. Man kan va kär, det är underbart. Men man kan bli så otroligt sviken och då är inte kärlek det där fina längre, det kan vara ett tag men i slutändan slutar det ändå i tårar.
.
Ge inte upp. Gör det som du känner är rätt, oavsett om dina föräldrar, dina kompisar eller någon annan säger att det är fel så följ ditt hjärta.
.
Kärlek är inte lätt, men sluta aldrig kämpa!

Godkväll!

Ligger här i min säng, ska gå upp och göra mig en smörgås och sen ska jag sätta på Raise Your Voice, en otrooooligt bra film! Idag fick jag reda på att jag inte fick behålla jobbet, känns ganska skönt med tanke på att jag vill ha något annat så jag ska söka nytt. Har bland annat varit inne på en klädbutik i Forshaga och lämnas CV och så och visat mig lite intresserad iallafall. Tror att det är roligare att göra något mer fysiskt än att bara sitta i en stol och försöka övertala människor till att köpa saker som dom egentligen inte vill ha. Men jag är glad att jag fick prova på det jobbet, lärde mig en del. Bland annat om hur mycket skit telefonförsäljare faktiskt får utan anledning, men that's life I guess?


Pytt i panna med stekt ägg..

Hallådär! Har precis ätit som ni kan se på rubriken, gott var det! Sitter och ser på Holby City som har blivit mitt nya favoritprogram, höhö! Idag blir det att ta det lugnt, ska ner till ungdomsmottagningen sen och se om jag kan få ta ut pstaven eller få en tid så jag kan göra det. Humörsvägningarna är jävligt jobbiga för mig och jag orkar inte med dom längre. Pstaven är jätte bra, skyddar + att jag inte har haft mens på flera månader men jag skiter i det nu för jag vill må bra! Så får se när jag får ta ut den. Förövrigt vill jag bara berätta att känslor gör mig tokig!



Irene Huss

Nyss sett klart en Irene Huss film, otroligt bra! Nu sitter jag här och äter gröt, usch.. Funderar även massa, allt snurrar bara runt i huvudet hela tiden och de är jobbigt som fan! Men ska väl försöka lägga mig och titta på film strax så jag kommer upp imorgon för då blir det jobb. Men ha det så bra! Godnatt.


Jag önskar att kärlek var som en volleyboll match, man ropar min och alla andra backar undan

Hejhejjj, sitter i min goa säng och lyssnar på musik. Har laddat ner massa bra filmer som jag ska se men tog en paus i filmseendet. Sitter och funderar på allt mellan himmel och jord, kommer inte fram till något vettigt alls.
blev inget jobb idag med tanke på att det hände lite saker igår som gjorde att jag inte mådde alls bra.. Så har bara slappat hela dagen. Nu ska jag iallafall sätta på filmen "Beyond Borders" som jag håller på och tittar på sen får vi väl se vad som händer.
/ kärlek..
image description

To late.

Ligger i sängen, funderar över allt mellan himmel och jord. Bland annat hur svårt kärlek är, för det är fan inte lätt. Funderar även på hur man kan va så missnöjd med sig själv som jag är.. Hatar verkligen allt som har med mig och mitt utseende att göra nu för tiden.. För att jag ska va nöjd med mig själv så ska jag gå ner i vikt och bli mycket mer tränad, ska få långt hår som inte är färgat. Då är jag nöjd men det krävs mycket innan jag är där, men när lönen kommer så är det första jag ska köpa ett gymkort så jag kan komma igång på riktigt för att gå ut och springa är inte min grej. Dessutom så måste jag köpa nya träningsskor som jag kan ha ute och inne..
Aja, nu ska jag sova! Godnatt ;)


Se livet genom framrutan, inte genom bakrutan.

Gókväll mina kära vänner, mår ni bra? Jag mår väl sisådär men det skiter jag i för tillfället! Har fått lilldatorn att fungera igen, laddarn är skit glapp så kan dock inte flytta på den men den är iaf fulladdad nu så jag kan använda den ett tag. Har laddat ner lite goa filmer oså så jag har att roa mig med senare :)
Förövrigt då, jobb imorn.. Hur otaggad som helst, men får ju reda på om jag får va kvar så det får gå! Ligger här och funderar, och har insett hur mycket jag saknar att ha en pojkvän. Att ha en som älskar en, som sover med en, som visar att man verkligen betyder nåt. Underbart! Får väl se när nästa kille dyker upp i mitt liv, först ska man ju bara gå vidare ifrån det gamla och det är ju inte helt enkelt kan jag säga men det är bara att försöka tills det går och går det inte så är det så. Höhö! Men vi höres! Pyss
Här är litte bra musik som jag gillar!

Söndag...

Hej, kul med söndag! Eller inte.. Haha, sitter iallafall i soffan med världens träningsvärk efter gårdagen, haha! Jag va ju i dömle med mina goa kompisar och åkte skidor och snowboard. Har träningsvärk efter snowboarden, för jag är kass på att åka.. Jaha, idag ska jag väl inte göra nåt? Sitta här och inte kunna röra mig typ, hihi!

Imorn får jag reda på om jag får jobba kvar, känner mig osäker men jag ska söka jobb till McDonalds eller nåt också för vill ha ett jobb där man arbetar mer fysiskt och inte bara pratar i telefonen :) men får jobba kvar tills jag fått svar om jag kan jobba någon annanstans höhö!
Aja, skriver mer sen eller nåt byeeee

Hahahaha!!


Hejjj

Sitter å ser på tv, hejdå

Sovatime!

Låååång dryg dag på jobbet, knappt sålt något så idag va ingen bra dag. Nu är jag iallafall hemma, och jag är måttligt nervös för imorgon får jag reda på om jag får vara kvar på jobbet annars blir det till att söka nytt på en gång! Mina chanser är väl inte så stora med tanke på hur dåligt det har gått, kan ju säga att det finns folk som är jävligt mycket bättre än mig på just det jobbet men jag gör så gott jag kan och lönar det sig inte så kan jag inte klaga iallafall för då har jag gjort det jag kan iallafall :)
Men nu ska jag sova, skriver mer imorn. Puss

Saknar fotbollen <33


Go möra!

Ligger fortfarande i sängen, gött det. Vaknade för ca 1 timme sen men har luggit och spelat spel i mobilen tills nu. (a)
Idag blir det jobb som vanligt, är riktigt taggad så hoppas på en skön kväll med mina kollegor!

/all smärta äter upp mig innifrån, hatar mig själv för alla problem jag har skapat och för att jag beter mig som jag gör.. Jag är inte värd nåt längre!


Klockren brud! Kärlek!

http://www.videofy.me/whxcqh4z/371618


I don't know what to do anymore.

Allt är kaoZ. Jag ångrar allt jag sagt och gjort det senaste dygnet, även om jag känner att det kan vara rätt på något vis. Jag har iprincip bett dom jag älskar mest att dra åt helvete och hålla sig borta från mig, helt utan anledning egentligen. Allt dom vill är att hjälpa mig så att jag ska må bra och jag vet det innerst inne, men ändå gör jag som jag gör mot dom. Jag sabbat bara för mig själv för dom står inte ut länge till med mig och hur jag beter mig.. JAG VET DET SÅ JÄVLA VÄL, men ändå så beter jag mig som skit! Allt jag känner nu är att jag inte är värd att ha några kompisar alls med tanke på hur jag beter mig, jag mår inte helt bra och det får mina vänner ut för och jag vill inte att det ska vara så, därför kanske det är bättre att vara ensam.. Så folk slipper må dåligt på grund av mig. :(
Vet inte vad jag ska göra längre, jag vill inte ha det såhär. Vill kunna va ute och va med mina kompisar som vanligt, men jag är inte värd att ha kompisar. Och dom är värda så jävla mycket bättre än mig så.. Nej jag vet fan ingenting längre. Men det sägs väl att ensam är starkast? Så jag får väl hoppas att jag kan va stark utan någon vid min sida... Hejdå

Vill va liten igen!


Everything changes...

Ligger i sängen, mår skit rent ut sagt. Har iprincip sagt upp kontakten med mina närmsta kompisar emot min vilja, men för att jag ska kunna gå vidare i mitt liv. Jag vet inte om det jag gjorde va rätt eller fel men att börja om betyder nystart, nya vänner, nytt allt. Så även om jag mår skit så kanske det är bra, men det kan lika väl va dåligt.. Så jag får vänta och se vad som händer helt enkelt, ensam är iallafall ordet som kommer passa in på mig in the future är jag rädd men jag får skylla mig själv :(


Måste skriva av mig...

Jag va tillsammans med Patrik en gång, sen blev de skit och jag mådde skit. Jag kände att han inte ville visa att vi va tillsammans, jag kände att han skämdes över mig.. Att jag inte va tillräckligt bra. För han ville aldrig visa nåt, skrev aldrig nåt och sa aldrig nåt. Därför kände jag så, och nu såhär i efterhand så saknar jag honom inte längre.. Mår fortfarande inte bra för jag är fortfarande totalt jävla krossad. Och nu är han tillsammans med Alex och visar massa och ja, jag är glad för deras skull men jag fattar inte varför han va tillsammans med mig.. Han skyllde på "jag gillar inte att visa känslor bland folk" men de gick med hon som han va med innan mig och hon som han är med efter.. Vad va felet på mig? Och.. Nej jag fattar bara inte, det gör bara så ont att veta att.. Att jag aldrig dög.. Fyfan för å ha ett krossat hjärta.

Pga att jag blev så sårad och krossad så vågar jag inte skaffa en ny kille, vågar inte visa mina känslor och öppna mig.. Är livrädd för att må sådär dåligt som jag gjorde för ett tag sen.. Jag har tappat lusten till allt, vill knappt va ute längre. Jag vill bara flytta och börja om, lämna allt bakom mig så jag kan börja om som en ny och glad människa.

Kärlek är de värsta jag vet, men även det bästa jag vet. Men nu så går allt bara åt helvete och jag mår dåligt och allt går upp och ner som en bergochdalbana.. Jag vet inte vad jag ska göra längre, allt är kaos och allt jag vill är att bli hel så jag slipper allt men frågan är.. Hur fan gör man för att bli hel då???

Och Alex.. Inget illa mot dig <3 älskar dig.


20 januari

Hej på er! Idag är det fredag, gött tycker vissa.. Inte jag dock för jag ska jobba till kl 21 ikväll och sen sitta och vänta på en buss i över en timme. Sen imorgon blir det kanske jobb igen om jag orkar dvs. Nu ska jag iallafall göra mig nåt att äta sen bär det av till jobbet, puss på er!


Nya naglar!


I miss my hair...

Från dom sex övre bilderna till den sjunde.. Ångrar mig nåt så otroligt!


Suger på att blogga...

Hallåhallå! Vet att jag suger på att blogga men har ingen dator och gillar inte att blogga ifrån mobilen ju.
Iallafall, idag har jag inte gjort något. Har bara bestämt att jag ska bli nyttigare, äta mindre socker och dricka mindre dricka. Även äta mindre mat och börja dricka massor med vatten! Sen ska jag även ut och ta långa promenader och springturer så jag kommer igång lite.. Ska ju börja gumma och liknande i början av mars när jag fått min lön men tills dess så får jag nöja mig med det som går för nu har jag bestämt mig och jag är så otroligt missnöjd med min kropp så jag gillar inte ens kläder längre.. Dessutom vill jag gå ner ca 10kg.. Det är mitt nyårslöfte. Att komma igång och gå ner ungefär 10kg, då är jag nöjd :)

Men ha det bra, nu ska jag gå och lägga mig och tagga för en dag på jobbet.
Här är en söt bild på mig förut, eller? xD


Just a boring day in my life

Hallå hej!
Ligger i sängen och ska alldeles strax sova har jag tänkt mig. Idag blev det jobb, började med att jag försov mig men hann med bussen alldeles precis. Hade somnat igår och glömt att ställa klockan, glömt att stoppa mobilen i laddarn så allt var heeelt knas och jätte stressigt när jag vaknade. Tack pappa för att du väckte mig 
På jobbet var jag inte pigg alls, kände mig febrig och mådde inte alls bra men jobbade ändå.. Moneymoney, hihi! Efter jobbet blev det direkt hem och bara ta det lugnt med pappsen! Och nu är jag här.. Imorgon väntar jobb igen, efter det så blir det kanske till träffen om jag orkar annars blir det väl att ta det lugnt hemma as usual iguess!

Helgen då? Jobb på lördag har jag tänkt och kvällen spenderas väl ute eller med godingen :) Jajajajaja, nu ska jag sova, eller SÖVE som de heter här i värmland! Sleep tight everybody!



Grattis världens bästa vän!

Grattis goding, hoppas du får en jätte bra dag! Skrivit överallt nu så hoppas fan du är nöjd :D!

Ska köpa en mikrogris dvs. "micropig"

Hur söta är dom då, ska köpa en sån här när jag flyttar hemifrån!
ÄR KÄR <33333

Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till denna snygga brudens blogg!
Super duktig och hur fin som helst! :)
Klicka på bilden och kika in denna brudens blogg också! Hihi min gosiii <3

Hohoo!

Hej på er! Har iprincip nyss kommit hem ifrån jobbet, jobbade 12.35-21.00 idag.. Helt okej men det blir dagspass framöver eftersom mina bussar går som dom går tyvärr. Jaja, vaknade runt åtta och låg kvar i sängen tills tio i tio ungefär och bara chillade, sen gick jag upp och lagade mat och åt innan det bärde iväg till jobbet vid elva ungefär :)
Har jobbat och jobbat och idag så sålde jag tio st.. Lagomt glad! Nu sitter jag och ska se på sex and the city innan jag gör mig klar för sängen.
Imorgon blir det att vara med min goaste malin efter jobbet, vi drar väl ner till träffen as usual i guess? Höhö!
Ha de braaaao godingar!
SAKNAR MITT HÅR!!! KLIPP ALDRIG AV ER ALLT SOM JAG GJORDE!

Alltid med, aldrig utan ♥♥

Malinmalinmalin! Du och jag, vi har gått igenom allt känns det som och det känns som vi har gjort allt tillsammans men ändå har vi inte gjort nåt av allt som vi kommer göra! Du känner mig innan och utantill, du är min själsfrände. Vi glider ifrån varann, är inte lika ofta och pratar inte lika ofta som vi gjorde men det behövs inte jämt för vi vet vart vi har varandra. Vi har gått igenom såpass mycket, och att vara ifrån varandra är inget problem, du vet att innerst inne är du alltid med mig. Vi bråkar, tjafsar, är otrevliga, haha vi är cp! Men ändå, vem fan bryr sig? Vi är vi, vi älskar varandra och har varandra. Alltid!
Du har alltid funnits vid min sida, har vart med mig genom allt! Du är inte alltid den första jag vänder mig till men jag vet att du är den som jag alltid kan lita på, jag kan säga allt till dig och det stannar där utan att jag behöver oroa mig. Du är bäst, du kommer vara vid min sida resten av livet oavsett om du vill eller inte! Ingen är som dig, du är min allra bästa vän! Och jag vet att jag beter mig ibland men du känner mig så du tar inte allt så personligt och tack för det, tacl för att jag får vara din vän. Du är guld värd och jag älskar dig! 

Before I Die...


Ett sista inlägg för idag...

Hur skön brud som helst, och hon har såååå rätt!
TUMMEN UPP FÖR HENNE!

Booooriiing!

1. Fullständigt namn? - Alexandra Matilda Wiker
2. Exakt ålder? -Exakt? Öh, 17 år och typ 11 månader.
3. Vart bor du? - Forshaga, skiveeed.
4. Bor tillsammans med? - pappa&mamma, syrran&brorsan
5. Husdjur? - 2 katter!
6. Färg på ditt hus? - grått
7. När är du född? - 10 januari 1994 ;)
8. Klass? - Stylist 11!
9. Vilket år tar du studenten? - 2014 va?
10. Något jobb? - Nopee
11. När ska du sova ikväll? - när jag är trött (:
13. Duschat idag? - inte än
14. Kramat någon idag? - näää
15. Pussat någon idag? - nope
16. Vad har du ätit? - två smörgåsar varm oboy, och några kakor :>
17. Dagens klädsel? - mjuuuuukis!
19. Dagens sötnos? - Jamie hehh
20. Dagens roligaste? - än så länge, en kattbild HAH..
21. Har du många vänner? - forever alone?
22. Hur många har du kysst? - räknar inte? haha
23. Vem kramade du senast? - syrran
24. Hur många vill du ha sex med? - Haha wtf?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen!
27. Har du pojk-/flickvän? - :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - maami
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Andreas-Om jag åker dit kan du väll åka dit ;)
FAVORIT:
31. Film? - the notebook helt klart <3
32. Låt? - just nu, Bad things - Jace Everett
33. Mat? - lövbitsröra i baguette typ? GOSH så gott..
34. Dryck? - Ren sprit
37. Stad? - STOCKHOLM!!!
38. Land? - Sverige såklart.
39. Ämne i skolan? - Det praktiska ^^
40. År? - Är inte död, så hur ska jag kunna veta vilket som är mitt favoritår... Kanske 2008 då, eftersom jag var utomlands då, hihi.
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - *hemligt*
42. Personen du kysste? - hihi
43. Gången du spydde? - kommer ej ihåg.. fräsch fråga förövrigt haha
44. Gången du grät? - Någon dag sen,
45. Pizzan du åt? - Usch, förra veckan typ. Farfar bjussa :]
46. Gången du var i göteborg? - Somras typ?
47. Gången du var i stockholm? - Någon vecka sen!
Fick ta bort nr.48 Hmm.. kopierade denna så, jahapp?
49. Gången du var hög? - 24/7
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart!
52. Hund eller katt? - Båda, hehe
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa
54. Tv-spel eller datorspel? - Dator
55. Singel eller upptagen? - hmm, beror på.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - haha lunarstorm<333
58. Ragga eller bli uppraggad? - heh, bli uppraggad?
59. Big brother eller paradise hotel? - big brothherr!
60. Svart hår eller blont? - blont.
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna!!
62. Choklad eller lakrits? - choklad forever
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm ofc.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänster... kommer dö tidigt
65. Coca cola eller fanta? -  Jag vet inte? Aldrig tyckt om cola men blir sugen på det ibland, fett skumt
66. Pizza eller kebab? - KEBAB
67. Randigt eller prickigt? - randigt tror ja,
68. Älska eller älskas? - självklart båda.
69. Leva eller dö? - Haha leva.
ANTAL:
70. Personer du älskar? - Vem räknar hur många personer den älskar då?
71. Personer du hatar? - Vet inte..
72. Personer som sagt att dom älskar dig? - Det är endel
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 2
74. Glassar du ätit på en dag? - haha, oj för många kanske XD
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - None :((
76. Gånger du haft minnesluckor? - 1 typ,
77. Piercingar har du? - 5, naveln + fyra i öronen
78. Personer du saknar just nu? - många...
79. Gånger ditt hjärta brustit? - inte många
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - <3
81. Ska du träffa imorgon? - klassen, och andra personer senare på kvällen hoppas jag :)
82. Sjöng du senast för? - Haha familjen, fast på skämt.. xD
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Använder typ inte msn..
84. Spelade du tv-spel med senast? - Säkert syrran
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Ingen ^^
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha
87. Förtjänar att dö? - Ingen...
89. Vill du sova brevid inatt? - :))))
VAD:
90. Gör dig glad? - mina fina vänner, och han<3
91. Gör dig ledsen? - ...
92. Vad vill du helst göra nu? - Supa
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå till skolan imorgon för EN lektion..
94. Vill du ha nu? - Massa pengar :((
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - För mycket saker, haha..
96. Längtar du till? - Nyår och min födelsedag!
97. Tycker du om dina betyg? - Duger?
98. Ångrar du i ditt liv? - Never regret anything that ones made you smile, right?
99. Är det bästa som har hänt dig? - Åkt utomlands, ska göra det så HIMLA många flera gånger, Gash. Finns inget bättre än att åka iväg till ett fint ställe och bara försvinna från verkligheten ett tag!
1. Fullständigt namn? - Hannah Margareta Kvarnlöf
2. Exakt ålder? -Exakt? Typ, 16år och 8månader?
3. Vart bor du? - Forshaga
4. Bor tillsammans med? - Pappa och styvmamma
5. Husdjur? - Inget
6. Färg på ditt hus? - Grööönt
7. När är du född? - 18 maj, 1995
8. Klass? - Ingen för tillfället
9. Vilket år tar du studenten? - 2015 blire väl tror jag?
10. Något jobb? - Yes!
11. När ska du sova ikväll? - Om en halvtimme/timme
13. Duschat idag? - Yesss
14. Kramat någon idag? - Nej :p
15. Pussat någon idag? - nejj
16. Vad har du ätit? - Två mackor, soppa och nudlar
17. Dagens klädsel? - mjukis!
19. Dagens sötnos? - Henriiik :D
20. Dagens roligaste? - Får väl bli pappa
21. Har du många vänner? - Nej inte så
22. Hur många har du kysst? - En del..
23. Vem kramade du senast? - Venne, kramas inte så mycket
24. Hur många vill du ha sex med? - Jaduuu?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Ingen vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? - Näpp
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamii
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Zanko - Du är vacker :)
FAVORIT:
31. Film? - Finns många!
32. Låt? - Amaranthine - Amaranthe
33. Mat? - Skagenbaugett!
34. Dryck? - Cocacola med citron i!
37. Stad? - Stockholm eller Göteborg!
38. Land? - Venne,
39. Ämne i skolan? - Gillar väl.. Svenska?!
40. År? - Ingen aning?
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Henriik :)
42. Personen du kysste? - Henriiiiiiik :D
43. Gången du spydde? - under året som var, men venne när?
44. Gången du grät? - Igår
45. Pizzan du åt? - No idea?
46. Gången du var i göteborg? - Haha, somras
47. Gången du var i stockholm? - Venne när men med Malin iaf
Fick ta bort nr.48 Hmm.. kopierade denna så, jahapp?
49. Gången du var hög? - Never!
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart!
52. Hund eller katt? - Hund!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på humör
54. Tv-spel eller datorspel? - Tvspel tror jag
55. Singel eller upptagen? - Upptagen vill jag, men är singel så.. vA? fatta inte frågan ens? xD
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - haha lunarstorm
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad!
59. Big brother eller paradise hotel? - big brothher!
60. Svart hår eller blont? - blont
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna!!
62. Choklad eller lakrits? - båda<33
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm tror jag
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Right
65. Coca cola eller fanta? -  Cocacola med citrooon<3
66. Pizza eller kebab? - Pizzza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - både och
69. Leva eller dö? - Levaaa
ANTAL:
70. Personer du älskar? - En del
71. Personer du hatar? - Haha två!
72. Personer som sagt att dom älskar dig? - En del
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - haha.. 5
74. Glassar du ätit på en dag? - haha för många!!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Vill på pip, men det beror på om det finns nån biljett när jag får lön
76. Gånger du haft minnesluckor? - några,
77. Piercingar har du? - tungan och två i öronen, tre egentligen men
78. Personer du saknar just nu? - en som jag tänker på!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En gång, som jag blivit totalkrossad men ledsen blir man väl jämt när käleken tar slut nästan?..
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - hihi
81. Ska du träffa imorgon? - Arbetskamraterna
82. Sjöng du senast för? - För datorn
83. Hade du senast en facebook-konversation med? - Leeleeex
84. Spelade du tv-spel med senast? - Sandraaabus
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - jadu ^^
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hon och hon
87. Förtjänar att dö? - Vissa idioter
89. Vill du sova brevid inatt? - :*
VAD:
90. Gör dig glad? - Vänner, familjen och jobbet <3
91. Gör dig ledsen? - Nicklas :(
92. Vad vill du helst göra nu? - Lösa alla problem så det kan bli bra!
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan ett år extra...
94. Vill du ha nu? - Pengar! och en ziperall
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Vet ja inte än?
96. Längtar du till? - Ingenting
97. Tycker du om dina betyg? - Duger
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting, ‎"Never a mistake always a lesson"
99. Är det bästa som har hänt dig? - Träffade Malin, min andra halva <3

Chilllaar!

Sitter och ser på tv och dricker Cocacola med en massa citron i, mmmmm va gott det är!
Väntar väl på att vi ska äta något, sen blir det väl soffläge hela kvällen antar jag.
Har förövrigt pissont i ögat, tror jag har en vagel eller något.. Kan knallt röra vid ögat utan att det gör ont, pooor me.. Nej men ha det jäääättteeeee bra!
Här är en bra låt!

Tjolahopp :))

Hallå på er, ligger i badkaret och lyssnar på go musik. Va längesen jag badade nu så jag kände att jag kunde unna mig det för en gångs skull och bara slappna av. Idag blir det väl bara en lugn dag, och sova i tid eftersom det väntar 8,5 timmars jobb imorgon... Kan inte säga att jag är sugen på det men pengar behövs och det är ändå ett roligt jobb så jag ska inte klaga. Är det någon som är intresserad av att börja jobba så säg till så kan jag berätta lite. Ha en fortsatt bra dag, bloggar mer sen :)


Hallåhallå!

Godkväll på er! Sitter hemma och ser på film med goa människor. Dagen har varit riktigt skön, vaknade elva och var helt utvilad.. Somnade runt 00.30 så soc ordentligt. När jag vaknade åt jag frukost och sen drog jag, Emma, Emil, Sandra och Ninni till Ikea och bergvik och shoppade lite och åt kôrv! Haha, sen har vi bara tagit det lugnt. Nu ska jag se klart, ha en bra kväll/natt <3


Haaaard workwork!

Haha tjenatjena! Sitter på jobbet och har rast, börjar snart igen men tänkte att jag skulle blogga lite innan. Har fått utbildning i ett annat projekt så jag kan sälja olika saker och inte samma hela tiden och jag har sålt två hittills :) Inge bra alls men en början iallafall! Men ska jobba nu, bloggar sen :) pusss!


Naglar!

Jag fullkomligt älskar att måla naglar, fixa, ha långa fina och välvårdade naglar! Dock är inte mina så långa just nu men jag jobbar på det. Tänkte bara visa en sak jag gjorde häromdagen. Jag gjorde en fransk manikyr, ljusrosa/shimmer under och svart längst ut på tipparna. Jag gjorde även det svarta lite snett, fast nästa gång ska jag göra det ännu mer snett så det blir snyggare. Och hur gjorde jag detta?
1. Jag målade naglarna med det ljusrosa nagellacket i två lager så det täckte ordentligt och såg bra ut, sen väntade jag i ca 2 timmar.
2. Tejpade ovanpå nageln, så jag skulle få en rak linje där det svarta skulle vara (därför den långa väntetiden tills det rosa torkat)
3. Målade på det svarta och drog bort tejpen medans nagellacket ännu va blött och sen lät jag det torka.
(egentligen ska man avsluta med topplack men tyvärr så hade jag inget sånt så jag fick klara mig utan.)
Såhär blev resultatet!
image description

Första jobbdagen...

Hej på er! Första dagen för mig på jobbet idag och det gick väl som det gick kan jag säga. Började med att lyssna på andra som sålde, fick sitta med där dom förklarade hur man gjorde med allt och även lyssna på hur dom la upp hela samtalet. Efter ett tag va det dags att ringa själv, ingenting jag var beredd på precis men det va bara att tuta å köra för det är inte direkt farligt även om jag va jääävligt nervös först.. Men ju fler samtal man ringde, desto lättare blev det och jag tyckte det var jätte roligt och man märkte verkligen hur mycket olika personer det finns och jag har jobbat en dag så jag lär få uppleva mycket mer men jag tyckte det gick bra även om jag inte fick någonting sålt. Dom förväntar sig ju inte att man ska sälja första dagen utan det är därför man har prövotid så man ska få testa och även komma in i det så dom ser om man kan eller om det inte är nåt för en. Jag hoppas iallafall att jag får vara kvar för det är lätt att tjäna pengar och roligt dessutom även om man får prata med personer som är irriterade och otrevliga rätt ofta men vad gör det om hundra år liksom? :)
Nu är klockan snart 22 och jag ska göra mig klar för kvällen, jobbar dag denna veckan och det vill säga att jag börjar nio i stan så jag måste åka med bussen som går 08.08. Jag ville jobba kväll i fortsättningen egentligen men har insett att det är smartare för mig att jobba dag. För jobbar jag kväll så kommer jag aldrig hinna va med kompisar, och dessutom.. Jobbar jag kväll så börjar jag kl 14 men bussen in till stan går 11 så det känns rätt onödigt så jag hoppas att dom kan ha kvar mig på dag för det blir enklast för mig! Men det märks, kanske går att ta varannan vecka också, det vet man ju inte, höhö :)
Hoppas det är bra med er, ni som läser min blogg får gärna skriva era bloggar så gör jag ett inlägg med era adresser så folk kanske kikar in på era bloggar också! Pusss på er <3
Hej på er! Första dagen för mig på jobbet idag och det gick väl som det gick kan jag säga. Började med att lyssna på andra som sålde, fick sitta med där dom förklarade hur man gjorde med allt och även lyssna på hur dom la upp hela samtalet. Efter ett tag va det dags att ringa själv, ingenting jag var beredd på precis men det va bara att tuta å köra för det är inte direkt farligt även om jag va jääävligt nervös först.. Men ju fler samtal man ringde, desto lättare blev det och jag tyckte det var jätte roligt och man märkte verkligen hur mycket olika personer det finns och jag har jobbat en dag så jag lär få uppleva mycket mer men jag tyckte det gick bra även om jag inte fick någonting sålt. Dom förväntar sig ju inte att man ska sälja första dagen utan det är därför man har prövotid så man ska få testa och även komma in i det så dom ser om man kan eller om det inte är nåt för en. Jag hoppas iallafall att jag får vara kvar för det är lätt att tjäna pengar och roligt dessutom även om man får prata med personer som är irriterade och otrevliga rätt ofta men vad gör det om hundra år liksom? :)
Nu är klockan snart 22 och jag ska göra mig klar för kvällen, jobbar dag denna veckan och det vill säga att jag börjar nio i stan så jag måste åka med bussen som går 08.08. Jag ville jobba kväll i fortsättningen egentligen men har insett att det är smartare för mig att jobba dag. För jobbar jag kväll så kommer jag aldrig hinna va med kompisar, och dessutom.. Jobbar jag kväll så börjar jag kl 14 men bussen in till stan går 11 så det känns rätt onödigt så jag hoppas att dom kan ha kvar mig på dag för det blir enklast för mig! Men det märks, kanske går att ta varannan vecka också, det vet man ju inte, höhö :)
Hoppas det är bra med er, ni som läser min blogg får gärna skriva era bloggar så gör jag ett inlägg med era adresser så folk kanske kikar in på era bloggar också! Pusss på er <3
Saknar förövrigt mitt hår, saknar att bara kunna sätta upp en toffs, locka det eller platta det..
Med det korta som jag har nu så går det inte att göra ett dugg och det är riktigt töligt!

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG, HUR LÄTT SOM HELST! KLICKA BARA PÅ BILDEN!


Godmorgon!

Sitter och ser på tv, ska snart gå iväg till bussen och sedan vidare till jobbet. Kan berätta att jag är riktigt nervös faktiskt, vi ska ringa idag och jag känner mig hur osäker som helst. Men det ska nog gå bra, nu första veckan jobbar jag 09.00-16.00 ungefär, sen börjar jag att jobba 14.00-21.00 som är mer min grej! Ska bli roligt iallafall, skriver mer sen om hur det gick. Ha en bra dag! :D


Jobbbbb!!!

Hallådär! Sov typ ingenting inatt och fan va trött jag har varit idag... Men har hållit mig vaken så jag äntligen kan somna i tid. Va på kurs förut angående mitt framtida jobb som telefonförsäljare, jag tyckte det verkade vara ett roligt jobb även om jag är hur nervös som helst inför imorgon.. Har provanställning i 10 arbetsdagar och sen får vi se om det är något för mig eller inte. Imorgon ska jag få börja ringa iallafall och jag skriver imorgon om hur de går.. Nu ska jag iallafall sova, natti :))


Nattinlägg...

Borde egentligen sova, men är ju tvungen att testa blogga nu när jag laddat ner blogg.se appen! Känns bra att kunna blogga ifrån mobilen eftersom det är den som är med och den som jag kan ta kort med och så eftersom min kamera är trasig och datorn är cp...
Imorgon ska jag upp 09.00, 11.00 går bussen in till stan och 13.00 ska jag få kurs så jag kan börja jobba för en gångs skull så jag får in lite pengar.

Ha det bra med er!
Bilden är på mina naglar som jag målade förut, en sorts fransk manikyr med ljusrosa och svart! Rätt tufft blev det :)


2 Januari - Ricinolja

Tjolahopp! Idag har jag inte gjort någonting, låg i sängen till fem ungefär.. Sen gick jag upp och åt mat, och sen har jag plockat i rummet. Nu sitter jag med ricinolja i håret och ska snart hoppa in i duschen! Blir en tidig kväll ilkväll för imorgon ska jag upp och åka på kurs för jobbet som telefonförsäljare som jag hoppas på att få! :)

Vill faktiskt tipsa er om Ricinolja! Det är ju en trend nu eller vad man ska säga.. Alla använder det typ..
Ricinolja är egentligen ett laxeringsmedel men det funkar i håret också. Man ska massera in det i hårbottnen och låta det sitta i i ca 30min, sen ska man duscha ur det. När jag duschar ur det börjar jag med att ta i balsam, innan jag ens blött håret.. Vet inte varför men då räcker det att tvätta håret en gång efter bara och inte två-tre som alla andra gör.
Jag ska inte säga att det funkar på alla, för det gör det inte.. Vet inte om det fungerar så jätte bra på mig, men det har iaf växt och även om det är lite så är det alltid en början. Det är även bra för jag slipper använda hårinpackning för jag tycker att ricinoljan fungerar utmärkt som hårinpackning! Det är värt att testa, ricinolja köper man på apoteket och eftersom det är ett laxeringsmedel så måste man fråga i kassan efter det. Eller så gör man som mig och beställer en stor flaska för dubbla priset.. Det är mer i. Min flaska på 500ml kostade ca 80-90kr och jag har använt två-tre dagar i veckan i en och en halv månad nu ungefär och det syns nästan inte att jag tagit nåt även om jag öser på hur mycket som helst. Så det är värt. Finns på Bodystore.com tror ja..

2012!!!

Hej! Och gott nytt år! Lite sent men vad gör det ;)
Hade ni ett bra nyår? Jag satt hemma med familjen och hade en riktig skit dag, fast på natten så kom några utav mina kära vänner och hämtade mig så jag fick komma ut littegrann, Tack!
Idag har jag sooovit, älskar att sova fast nu är det slut med det för på tisdag är det kurs så jag kan börja mitt telefonförsäljar jobb. Har ju hoppat av skolan så jag får ju inga pengar och har ju ingenting att göra om dagarna så beslutade mig för att skaffa ett jobb så jag får in lite cash! Hoppas det är bra med er!
Tio saker som gjorde mig glad idag:
1. Alexandra
2. Pappa
3. Snön
4. Att min ziperall kommer imorgon eller övermorgon!!!
5. Min Iphone
6. Sms ifrån vissa
7. "I mina ögon är du perfekt"-sidan på fb
8. Pensionärsjävlar
9. Ninni
10. Egoinas.se
Då.. Saknar håret.