Hejdå för ett tag.

Ska lämna tillbaka datorn till skolan eftersom jag har hoppat av, och kan inte blogga ifrån mobilen som jag har nu så jag lär inte blogga på ett tag. Kram på er alla!

Måste bara skriva av mig lite grann..

Jo, förut så var jag en person som folk ville vara med, en person som folk hörde av sig till. Jag var en rolig person att vara med, men nu är allt så förändrat. Jag har inte många vänner kvar, det verkar inte vara någon som vill umgås med mig. Ingen hör av sig, ingen verkar ha roligt när jag är i närheten och det är bara fler och fler som försvinner ur mitt liv. Jag vet inte vad jag har gjort för fel, vet inte vad jag har gjort för att folk ska börja ogilla mig.. Men när jag är ute med folk så känner jag mig ivägen, som att ingen vill vara med mig. Jag vet inte varför jag känner så men det känns som att varenda jävel som jag träffar verkligen inte vill veta av mig. Som att dom tänker "vad gör hon här?" Har fått höra att det inte är så men det känns så. Jag känner mig som sveriges tråkigaste människa och att folk inte hör av sig eller så längre gör ju inte saken bättre. Men jag hoppas det kan bli bra snart.
'
Och mina fd. närmsta vänner och jag glider mer och mer ifrån varandra. Malin tillexempel, min lilla älskade malin.. Vi pratar knappt längre, ses nästan aldrig och det känns så konstigt för hon och jag har vart så otroligt tajta men det är inte så längre och jag vet inte vad det beror på men det är tråkigt att det ska vara så.
Patrik, mitt ex och även en av mina närmsta vänner verkar också glida ifrån mig, vi kan knappt prata med varandra.. Så fort vi skriver så tycker jag att han typ verkar vara sur och inte vill att jag ska skriva till honom. Han har varit den som alltid har ställt upp, funnits där när det har varit svårt men inte nu längre och det är jobbigt som fan att veta att det inte är som det var för några månader sen.. Att kärlek kan förstöra en vänskap så otroligt mycket är helt sjukt men jag hoppas att han och jag kan bli 'normala' mot varandra snart..
Och nicklas, en kille jag alltid älskat. Samma med honom, känns som att han inte vill veta av mig..
'
Men mitt i allt det negativa så har jag min solstråle, Alexandra. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra just nu.. Kan prata med henne om allt, hon förstår, hon bryr sig och om hon inte vet vad hon ska svara eller något så lyssnar hon alltid på allt jag har att säga, oavsett vad det är. Och Alex, du ska veta hur jävla tacksam jag är att jag har dig. Du är det bästa jag har, tack för allt!
'
Så, nu har jag fått ur mig lite så ni vet lite hur jag känner...

ÅSÅÅÅÅ SÖNDAG IGEN!

hahaha hatar rubriker.. och jag är inte ensam om att göra det, lagomt irriterande att dom finns ibland!
Aja, iallafall! Hej! Söndag, som vanligt, haha xD assåååå ååååååå.. Idag så ska jag inte göra något speciellt har jag väl tänkt mig, sitta hemma och ta det lugnt och försöka bli av med träningsvärken som jag har sen igår!
Jag var ju och spelade fotboll, haha mitt lag kom så jävla sist som det gick men kul var det så jag har bestämt mig för att börja fotboll igen och det ska bli så jävla gött! Jobbigt i början för jag har ingen kontition och vet inte hur man gör övningarna och så men det kommer väl, alla är vi nybörjare i början. Annars har jag väl inte så mkt att säga, ointressant blogg har jag men blogga är inte min grej! hahah!
'

Hej på er! Då var det lördag igen då och denna dagen kommer väl bli.. Lika värdelös som den dagen igår..
Ska sitta hemma och ikväll så ska jag spela fotbollscup med några goa folk, trorjag?
Spörs.
'
Är inte på bra humör, irriterad.
du är fejk..

sådär!

Bra dag detta!
myst hela förmiddagen framför oth, sen tränat och sen träffat bästa Alex, det kan ju inte bli bättre!
Och har insett att kärlek är inte allt, man kan må bra ändå. Bara man inte gräver ner sig. 'nuff said. Godnatt

jag verkligen älskar att träna, fan va underbart!

Har precis kommit hem från ett kämpigt träningspass som bestod av 25min spinning och 25min core och har nog aldrig svettats så mycket tror jag.. Förut så tyckte jag det var äckligt att svettas men det är nyttigt för kroppen och nju mer man svettas desto mer går man ner i vikt och det gillar jag! Har tänkt att jag ska köra det passet varje torsdag i hopp om att bygga lite muskler och få bättre kondition, konditionen främst. Sen ska jag även börja träna pump som är mer styrka för armarna så jag får lite muskelformade armar som jag tycker är snyggt as hell och så hoppas jag ju självklart att låren bli mindre och att magen/kärlekshandtagen blir mindre, då är jag nöjd!
'
Tack för mig! Kramiiis

TORSDAG

Hej på er hörnii! Är det bra eller? Med mig är det iallafall bra!
Vaknade runt 11 och panikletade efter telefonen som låg innuti kudden, haha! Sen har jag väl luggit och sett på oth och ätit lite mat. Ska väl försöka få tummen ur röven och dra ner och träna lite granna, känns värt idag faktiskt. Finns ju inget mer vettigt att göra ändå så.
'
Förövrigt fick jag brev idag om att jag är preliminärt antagen till Vård och omsorgsprogrammet lärling, på Karlstad Praktiska Gymnasium. Känns jävligt bra faktiskt, känns mycket mer rätt än dom andra två linjerna som jag har gått. Så nu är jag taggad tills skolan börjar. Väntar förövrigt brev eller mail ifrån KBAB om sommarjobb och jag hoppas verkligen att jag får det, det är 11.500kr på 1månad och det skulle inte sitta fel kan jag ju faktiskt lova! Så jag håller verkligen tummarna för att jag får det!
'
Aja, detta blev ett långt inlägg men aaaah, haha! Vi hörs godingar! :D
Saknar håret förövrigt...

just a test, booring!

Dom närmsta 7 dagarna har jag..

rökt - ja
borstat tänderna - ja
kysst någon - ja
kramat någon - ja
bråkat - tjafsat
haft sex - ja
druckit alkohol - ja
strulat med en främmande - nej
ätit pizza - ja

Ditten och datten, killarna tar dig på patten..


min bh storlek är- 70c/75b
min största önskan är - vet inte
det pinsammaste jag gjort är - kissa bakom en buske och när jag satt mig där så såg jag att det var massa folk en bit bort som glodde ihjäl sig på mig.. :$
mitt älsta hångel var - 89a
min bikini är - ful
jag älskar - mina vänner, och familjen
jag hatar - falska människor
jag kan dö för - pappa
jag skulle helst dö för - dom som betyder mest
jag är singel - Ja
jag har en pojkvän vid namn - -
jag blev tillsammans med han - -
min bästa vän - Alexandra <3
jag älskar - Att träna
en som alltid ställer upp - Alexandra, Olsson
en som får mig att le - Erik
en som får mig att gråta - Henrik
en som får mig att må bra - Alex
en som får mig att stå på mina ben - Pappa
en som jag ger mitt hjärta till - venne..
en som betyder mest för mig - Mamma
en som svikit mig totalt - dom..

Jag föreslår helst..

fanta/cola - fanta lemon
öl/cider - Båda
kjol/klänning - klänning
cigg/snus - cigg

kärlek/vänner - vänner & kärlek
familj/eget liv - familj
hund/katt - hund
tv/dator - dator
tvspel/dataspel - tv spel
rida/cross - cross
rosa/röd - rosa

Använder du..

rouge - försöker men är dålig på att lägga det så typ inte så ofta..
mascara - ja
fondation - ja
puder - ja
Ögonskugga - ja
läppglans - ja
läppstift - ibland kanske
kajal - ja

ONSDAG!

MIN SPOTIFY LISTA, LOVE IT! ♥♥♥

Men hej på er! Idag är jag på bra humör, hittills iallafall och tack för det! Vaknade typ 13.30 eller något och gick upp, åt mat och följde med Emma när hon klippte sig. Så fin blev hon :)
Vill också ha långt hår och kunna klippa en frisyr juuuu... :(
Ska väl fortsätta med mitt rum idag, vet inte riktigt hur jag ska ha det men det löser sig nog, heeeh! Har musik på på hög volym nu i hopp om att bli lite motiverad till att städa och göra klart allt! Har även suttit och kollat på större säng och fan va jag vill ha ett större rum och en stor dubbelsäng, fan va myyys! Med massa goa kuddar och snygga sängkläder.. Fast ja venne, kanske bara är jag som tycker att sängkläderna gör mycket i ett rum? hehehehe
Men ska iallafall försöka komma igång nu och sen ska jag ut på en promenad har jag tänkt mig i hopp om att träningsvärken ska lätta lite grann :D Hörs dååå, hääj!

Träning!

Hej hörni! Har varit och tränat mitt första riktiga gympass och fan va jobbigt det var, körde alla maskiner för att lära mig hur dom funkar och jag tror att jag ska göra det varje gång, eller så delar jag upp det så det är mer armar,mage,rygg på ena och mer rumpa och ben på andra, men jag vet inte, det märks vad som händer! Gött som fan känns det iallafall och nu när jag inte har någon skola så ska jag verkligen komma igång med träningen, ut och gå promenader, ut och springa, träna på gymmet och köra lite pass då och då! NU JÄVLAR! Fram till nyår så har jag som mål att gå ner 10kilo, men jag ska göra allt i min makt. Börja äta bättre och dricka mer vatten och absolut röra mig mera! Kraaaaam!
'

Goddag!

Håller på att möblera mitt rum just nu, det går sådär kan jag ju säga..  Vände på sängen och flyttade hyllan till andra sidan rummet och ah.. haha, nu är en vägg helt tom och det ser helt dumt ut.. haha gaaah! ge mig ett större rum och mer möbler tack! Annars då? Jo jag har valt att sluta praktisera och gå i skolan, är typ två månader kvar och jag får väl försöka att fixa ett extrajobb eller något så länge, sen så kommer ju sommaren och sommarjobb förhoppningsvis! :D Så det ska nog gå bra detta, Kram på er!
'
Här har ni mig och min tomma vägg, hahah gaaah!

Sometimes, when you give up on someone, it's not because you don't care anymore, but because you realize they don't.




fredag!

Hej, hej. Hemskt mycket hej!
Fredag idag dåå, skulle varit med alex men det gick som det gick med det så planerar att dra till gårn och sitta där och ruttna hela kvällen, hoppas även på att få träffa fredrik och annat gött fölk som jag saknar en massa :D Ja, har väl inte gjort så mkt idag, lekt lite med mina kusiner och sett sista avsnittet av one three hill... :( Ska nog se om alla säsonger igen tror jag för det äääger! hehehe jaja, men hejdå!

...

Felet med kvinnor....

Då gud skapade kvinnan hade han kommit till sjätte dagen med överarbete. Då dök en ängel upp och sa: Varför lägger du ner så mycket tid på den där? och herren svarade. Har du sett alla specifikationerna som jag måste rätta mig efter för att forma henne? Hon ska ha ögon som kan få män att smälta, ha mer än 200 rörliga leder och en kyss som kan läka alla mäns sår. Hon ska kunna ge en kram som kan hela allt ifrån ett skrapt knä till ett brustet hjärta och allt detta ska hon kunna göra med endast två händer.

Ängeln blev förundrad över alla dessa egenskaper ''bara två händer?! Omöjligt!'' och detta är bara en standardmodell?'' Detta är för mycket arbete för en dag sa ängeln, vänta tills i morgon och gör färdigt henne då?''Det vill jag inte , svarade herren. Jag är så nära på att fullända denna varelse som är mitt hjärtas favorit. Hon helar sig själv sina barn och hela sin omgivning när de är sjuka i hjärtat och hon kan arbeta 24 timmar i sträck. Ängeln närmade sig kvinnan och rörde vid hennes kind ''Men herre du har gjort henne mjuk'' Hon är mjuk men jag har även gjort henne stark! Du ska bara veta vilka krafter hon besitter, vad hon kan klara och hur länge hon kan hålla ut!

''Kan hon tänka?'' frågade ängeln. Gud svarade; Hon kan göra mer än så. Hon kan vara rationell, förhandla och få den minsta att känna sig älskad och stor. Plötsligt fick ängeln syn på något och pekade på kvinnans kind. ''Hon läcker min herre, du måste ha lagt för många bördor på henne''¨

''Hon läcker inte, det är en tår''Svarade herren. ''vad är den till för?'' Frågade ängeln fundersamt. Och gud svarade;'' Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på. Hennes sorg, hennes tvivel, hennes kärlek, hennes ensamhet, hennes kämpartårar och hennes stolthet. Detta gjorde ett stort intryck på ängeln!

'' Du är ett geni herre'' Du har verkligen tänkt på allt! Kvinnan är fantastisk. Det är hon svarade herren! Kvinnan besitter styrkan att förändra mannen. Hon tål svårigheter, hon besitter lycka, kärlek och mening. Styrka? frågade ängeln. Men är det inte mannen som besitter styrka?

Och gud svarade. Mannen besitter fysisk styrka men kvinnan. Hon har något större något starkare. Hon besitter psykiskt styrka. Så starkt att den kan flytta berg. Hon besitter styrkan att kunna; le när hon vill skrika, att sjunga när hon vill gråta, gråta när hon är lycklig och att vara lugn när hon är rädd. Hon slåss för det hon tror på, hon ställer sig upp mot orättvisor! Hon är demokratiskt. Hon ger allt hon äger och har så familjen ska må bra. Hon står vid den hon älskar i vått och torrt och följer dem vart de än går!

Även fast hennes hjärta är på väg att brista ger hon det sista hon har till de hon älskar. Hon kan älska villkorslöst, hon besitter förmågan att skapa liv, mirakel, lycka, kärlek och styrka! Hon gråter när hennes barn segrar. Hon blir glad för sina vänners framgång, och hon blir exalterad vi en födsel eller ett bröllop. Men det finns ett fel på kvinnan... Hon glömmer hur mycket hon är värd!!

Paus

Jag mår inte bra, vet inte vad jag ska göra. Psyket är helt kaos just nu men jag hoppas det återställer sig om ett tag. Hoppas ni förstår, även om jag inte skadades så var det mycket som hände och det är väldigt mycket tankar och känslor just nu.
Kram

hemsk dag...

Idag var dagen då det var tänkt att vi skulle åka till Elmia och ha en superduperrolig dag. Vi var 3 bilar och jag åkte med Hanna, Fredrik, Jonte och Anton. Vi började våran resa från Karlstad vid ungefär 07.45 och hade det riktigt kul så långt vi hann. För när vi kört i kanske 2 timmar eller något och hade 4.5 mil kvar till Jönköping där Elmia var så hände något fruktansvärt!! Våran bil skulle köra om våran kompis bil men vi fastnade på något sätt i snöspåret som var i mitten och det var verkligen halkigt ute. Så våran bil började vajja lite fram och tillbaka och knuffade kompisens bil så våran bil också började vajja. Våran bil åkte rakt ner i diket och precis när vi åkt ner i diket så mötte kompisens bil en bil och den körde över på deras sida av vägen så dom frontalkrockade med den... Änglavakt hade vi allihopa den stunden eftersom alla mår bra utan allvarliga skador vilket jag är så jävla glad över. Och jag är väldigt glad över att vi körde såpass sakta som vi gjorde pga att det var så halkigt. Det var en 90väg men vi körde i ungefär 50km/h och hade vi kört fortare så vill jag inte veta vad som hade hänt...

Vi väntade i någon timme innan ambulans, polis, bärgningsbil osv kom fram, frös ihjäl gjorde vi alihopa tror jag för det var svin kallt ute. Vi fick en massa filtar och pratade om olyckan och jag bestämde mig för att åka in till sjukhuset med alex för att hon skulle kolla sig eftersom hon hade ont i ryggen. Som tur är var det ingen större fara utan hon har bara fått ett märke på höften ifrån bältet. Dock när dom skulle ta blodprov på henne stack dom henne 7 gånger, HAHAH fyfan.  Patrik och Nicklas som var i kompisbilen åkte också in till sjukan, dom hade blivit rätt mörbultade men det var som sagt inget allvarligt.


snodde din text alex och det får du leva med, som tack så kommer en FEEEEEET LÄNK till din blogg :*


Har man viljan så klarar man allt.

Hejsanhejsan! Då va det lördag då, eller ja.. Är fredag fortfarande enligt mig men enligt klockan så är det lördag men jag har inte lagt mig än så ser det som fredag! Aja iallafall, haha! Jaaa, idag.. Har typ.. Vaknade 07.30 av mig själv, gick upp och chillade och sen la jag mig i sängen igen och läste körkortsboken i några timmar :D Sen åkte vi och handlade och sen har jag väl mest suttit på röven och inte gjort ett skit? Förutom nu då, haha började städa för en timme sen och städade badrummena och hallen, annars skulle jag inte fått några pengar tills imorgon så måste ju hålla det jag lovar även om det är lite i sista minuten sådär.
'
Jaaa, åker ju till elmia imorgon. Jag åker med Fredrik, Hanna, Jonte och Anton? Hehe, sen åker vi med två andra bilar och det är väl typ.. Patrik, Nicklas, Alex, Olof?, Malin, Jesper, Fredholm, Caroline och Erik? Haha ja vi är ett gött gäng! Ska upp 05.30 typ för Hanna kommer och hämtar mig 06.30 och jag kommer inte leva, det känner jag på mig men det får fan gå ändå alltså! Så imorgon blir det ingen bloggning alls, öööhm. Ja, så pusss!!

nemen godag!

Häj hörni! Fick visst stanna hemma idag med eftersom jag va helt igentäppt imorse och är fortfarande -.-' heeeeh drygt! Men ja, blev lite krångel igår med pengar så jag håller just nu på att städa huset här hemma i hopp om att få lite grann iaf och ta med till elmia! Men städa och vara sjuk är ingen bra kombo, svettas som en gris och får ta pauser för att jag får ont i halsen.. Antagligen för att jag anstränger mig.. -.- cphals! Men kanske bloggar mer sen, pusssss!!!!
'
/Du är det finaste jag vet <3
Och här har ni fina mig i nuläget med sveriges fetaste finne i pannan om ni undrar varför jag håller fingret där xD hehehe sötaste jag vet och påskmust är kärlek<3 (a) men pusspussss, love u alllll!!!! <333333
'

thanks!

Hej på er! Gick upp halv åtta idag typ och drg till skolan, tog en spruta och åkte hem. Ringde dagiset men dom sa att jag inte behövde komma med tanke på hur dålig jag lät i halsen igår.. hehe.. Så blir en till hemma dag även om jag känner mig bättre, har lite ont i halsen fortfarande men det går över! Så, vad ska man göra idag? Jag ska dra ner och träna lite granna har jag tänkt, styrketräning och ingen kondition eftersom jag vill va bra i halsen innan jag tränar det.. Men vi får se, kanske inte kan hålla mig, (a)
'
/ Tack för att du svarade, det betyder så otroligt mycket ska du veta <3

Du..

Du la till mig på fb, jag hade ingen aning om vem du var men blev väldigt nyfiken på dig. Vi började skriva, först på facebook och sen på sms och det pirrade i hela kroppen på mig när jag skrev med dig. Jag väntade varje dag på att du skulle skriva och tillslut så bestämde vi oss för att ses för att båda gillade varandra trots att vi inte kände varandra överhuvudtaget. Alla känslor jag hade i kroppen va helt obeskrivliga, det pirrade och jag va glad hela tiden och var kär, mer kär än jag trodde själv.
'
Vi började träffas, första gången jag var med dig så sov jag hos dig och det var helt underbart. Jag trivdes verkligen i ditt sällskap, att vakna bredvid dig är den bästa känslan jag någonsin varit med om. Du var där när jag vaknade och höll om mig som du hade gjort hela natten och det var så underbart och jag kan inte beskriva vad jag kände.
Vi va fler gånger men en gång när jag kom till dig så hade jag mitt ex i mitt huvud, det förstörde allt. Jag trodde att jag var kär i honom fortfarande och fick ångest för allt och mådde jätte dåligt. Han var min kärlek under många månader och därför tänkte jag på honom, men jag har insett hur dum jag var. För du är den underbaraste människan som jag någonsin träffat, du brydde dig, du lyssnade, vi pratade med mig och bara va den bästa i mitt liv.
'
Vi varade inte så länge, inte alls länge men den korta tiden betydde allt för mig. Tills jag sabbade det ännu mer, jag sabbade det mycket redan då men som den idiot jag är så ringde jag dig för ett tag sen på fyllan och bad dig dra åt helvete.. Du sa visserligen att du inte ville ha med mig att göra mer så det slog väl snett i huvudet på mig men jag ångrar mig som fan. Jag tänker på dig dagligen, jag saknar dig och din närhet. Du betyder så otroligt mycket för mig och jag vet att det inte finns någon bättre än dig. Jag begär inte att du ska tycka om mig mer än som vän, men jag önskar verkligen att vi kunde vara vänner, för vi båda två betydde otroligt mycket för varandra och jag mår så jävla dåligt så du kan inte ens förstå det. Så snälla, ge mig en chans. Ge mig en chans att visa hur jag kan vara, ge mig en chans att få dig att tycka om mig som vän igen. Du är underbar på alla sätt och det finns ingen som dig, glöm aldrig det. <3

GRATIS GLASS!!!! :DD

Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!
Gratis glass! Först till kvarn gäller!

jag lyckas jämt -.-

Hejhej, hemskt mycket hej!
Fortfarande sjuk så jag ska vara hemma imorgon också i hopp om att må bättre på onsdag! Till helgen är det ju elmia som jag har bokat, skulle åka med Patrik, nicke och Alex först men sen va jag cp och sabbade det. Då fick jag en plats i fredriks bil men sen så ändrade jag mig idag för det va alex jag hade bestämt med och vill åka med henne annars så skiter jag i det faktiskt. Finns vettigare å göra om det nu ska vara så, så nu är fredrik sur på mig och jag har ingen plats till elmia så allt är bara helt cp, ååååh! -.-

Halåjj

Hej på er söta, sitter hemma och är sjuk jag.. Min hals gör så jag mår illa och inte kan svälja och det suuuuger! Vill inte bli sjuk, måste bli frisk tills helgen!!! ååååh, hoppas det går över! Idag blir det iaf att sitta hemma bara och försöka bli frisk, så vi hörsss, orkar inte blogga meraaa cpcpcpcpcp!
'
Det finns bara en för mig.

teeest jao!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et
4. Gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Haha gud! Äre styling fälgar på sommar däcken eller?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Gratis är gött ;)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Rätt sögen då! :D

Vilket sms blev du mest berörd av?
Är du ful så är jag ful.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vaken och social?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Dom ger mig inte pengar till mat o.O

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ta med en laddare så är du jätte gullig :o

hallåjaaa

Hej! Idag sov jag till.. eeeh, 14 eller 15 (a) trött som ett as! Sen har jag bara suttit i soffan och haft ont i huvudet och halsen, blöööö
'
Igår va jag på träffen tils elva typ, sen drog jag ut med sofie, patrik, nicklas och olof och hade det trevligt! Va i stan och allt vad det var, och kom väl hem runt tre typ? Aja kul att umgås med dom iallafall!
'
Veckan som kommer innehåller praktik och skola, sen är jag ledig på fredag och sen äre påsklov och det ska bli otroligt jävla jätte skönt! Ska umgås med folk, ska tatuera mig, ska bara njuta! heheh men vi höres! Pusss <3
'
Tja, testade att måla ögonbryn på mig själv igår.. Trivdes i det men fan va svårt det va :o