paus

Hej, jag tar en paus. Min farfar har gått bort och jag orkar inte med just nu så det kommer när det kommer.

DAY 15 - din nuvarande önskelista

Onepeace
Nya jeans
Nya tights
Skor
Göra om mitt rum




Hej på er, kom precis hem från skolan. Ikväll ska jag på bio med mina underbara vänner, det kommer bli toppen så det här får bli enda inlägget idag.

Sorry...

Förlåt för att jag inte bloggar, men jag bloggar när jag har tid, försöker hinna men skolan och kompisar kommer först! Men jag försöker somsagt när jag hinner, Kram på er!


DAY 14 - ett kort på någon/något du vill ha just nu

Kärlek...


DAY 13 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv


Fråga?

Ny design, ska försöka få någon som kan lägga in en header också men det får vänta antar jag? På sidan där kategorierna står, jag vet inte hur jag ska ändra texten, jag har redan ändrat det men det kanske tar lite tid? Aja, sitter och tittar på tv nu iallafall och är trött som attans! 

Vad vill ni att jag ska blogga om?
  KRAM




Hemma och mår dåligt

Hej på er, idag har jag vart hemma för att jag har ont i magen och huvudet. Hade ju det häromdagen också, hoppas jag inte blir sjuk! Har iallafall luggit i sängen och pratat med en underbar person, han är gos! Haha, vi diskuterade bland annat om varför tjejer alltid gnäller på att dem är missnöjda med sina kroppar? Bra fråga.

Ska ta mig något att äta nu, sen plocka upp på rummet och lägga mig igen. Känner mig inte alls pigg. Men jag bloggar mer sen, PUSS&KRAM

iloveu

DAY 12 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen




Godnatt

Nu har jag överskridit tiden igen, det går inte det här! Jag satt iallafall och jag hittade en gratisdesign som jag ska ha så länge hade jag tänkt, den är iallafall bättre än den förra. Men jag laddade ner några så jag hoppas att jag hittar en som jag trivs med!

Yes, jag har suttit hela kvällen och klurat på vilket gymnasium jag vill gå på och jag kom fram till att mitt förstahandsval kommer vara Samhällsvetenskapsprogrammet på Thorén Business School, det känns bra faktiskt. Det är en skola som öppnar iår och jag har vart intresserad av den skolan ända sen jag fick höra om den. Jag funderade på handel först, men eftersom den skolan gör så man kan få jobb och även läsa vidare efter så kändes det bättre att välja sam, tror det passar mig faktiskt! Nu är det bara att hoppas att jag inte ändrar mig något mer, för jag orkar inte det! Jag ska iallafall prata med min studievägledare på onsdag, se vad hon tycker och tror och sådär.

Men nu är det dags att sova, det blev ett långt inlägg, men det får duga! Vi hörs imorgon, PUSS&GODNATT



Trött?

Hej på er, förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag men jag har inte haft ork eller tid till det. Jag försov mig imorse när jag skulle till skolan, kom en halvtimme sent men jag missade ingenting som tur är. Sen när jag kom hem så frös jag så jag bestämde mig för att jag skulle bada, dock så somnade jag i badkaret men vaknade efter en timme ungefär av att jag fick vatten i munnen. Sen försökte jag sova en stund men det gick inte, men jag har vilat iallafall.
Nu ska jag fortsätta se på Konferansresan och vänta på att pappa ska komma hem så jag får mat! PUSS&KRAM

DAY 11 - en dag i livet,

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om här, men min födelsedag 2010 kan jag ju berätta om. Jag va i skolan och sen när jag kom hem så kom min mamma och granne med paket, jag fick även vassa paket av pappa och min låtsas mamma Emma. Då kände jag mig riktigt bortskämt för jag fick en mobil, kamera och en dator.. Haha, men allt var begagnat och fungerade perfekt! Den dagen var en riktig toppen dag, för på eftermiddagen/kvällen så gick jag till träffen och umgicks med mina vänner som jag älskar!


Ha det bra

Hej, sitter i soffan med pappa nu. Ska gå och göra en smörgås och se på film. Imorgon börjar skolan och jag är ganska taggad faktiskt, saknar alla kompisar! Det ska bli skönt att  ha något att göra på dagarna också. Jag bloggar mer imorgon, ska fixa så jag får gratis mms så jag kan mmsblogga lite, det kan behövas nu när skolan börjar kanske?
PUSS & GODNATT


Home

Så, nu är jag hemma! Guuuud va skönt det var att sola! Men jag fick gå dit och hem i all slask, jag hatar slask! Nu sitter jag här och äter mazarier, detta är min sista onyttiga dag. Jag ska sluta äta godis och pizza och allt sånt. Så imorgon börjar mitt nya liv!


Sola

Ska gå ner till Forshaga nu och möta Sofie, vi ska lägga och och sola ett tag, det var längesen! Måste börja med det oftare så jag får färg på kroppen. Jaja, bloggar mer sen! PUSS

Hej på er kära vänner!

Jag skulle dygna inatt, jag va vaken till klockan va halv sju ungefär och då slocknade jag. Så gissa vem som kommer va dötrött imorgon i skolan? Jo, jag! Iallafall, jag har inte gjort så mycket idag, åt nyss lite, ska bara slappa idag hade jag tänkt, orkar inte gå ut. Så nu ligger jag här och laddar ner musik.
Är det någon som har något bra musiktips?

Bloggar mer sen, för nu ska jag sätta på ny skyddsplast på mobilen eftersom den jag hade åkte av igår... *irriterande* Men fortsätt gärna läsa min blogg, PUSS

Här är en bild på mig som liten, haha!




DAY 10 - vad har du i väskan?

Jag använder inte västa dagligen, men i skolväskan har jag deodorant, headset, pennor, sudd, parfym och tamponger/bindor, även skolböcker.
I väskan som jag har när jag är på stan så har jag plånbok, tamponger, bindor, parfym, deo, headset och mobilen. 

Jag är ingen väskmänniska, vill hellre ha sakerna i mina fickor, det känns säkrast eftersom jag är så otroligt slarvig, är jag på stan kan jag glömma väskan var som helst. Det har hänt ett x antal gånger!

Här är en bild på mig och min kompis sofia, hennes blogg har ni (HÄÄÄÄR)

Svar till Anna

Jag har förlorat vänner, men det beror inte på att dom har gjort något fel. Det beror mestadels på båda, vi kanske har vuxit ifrån varandra eller så stör vi oss på något hos varandra som det inte går att göra något åt för tillfället.

Hej iallafall, åkte ner till Linnea förut och sen gick vi och åt mat med folk! Gott var det. en va vi på träffen hela kvällen och jag åkte med Louise hem, men jag skyndade mig till datorn för att få skriva med en viss person, men ja, han va inte inne, hahaha dissad. Men sitter iallafall här och hoppas att han ska logga in snart.

Här är en bild som jag tagit, jag är väldigt nöjd med den!

Hallåja

Orkar inte göra Day 9, kom inte på några bra svar på den faktiskt!
Låg vaken hela natten tills klockan va halv nio imorse, då somnade jag och vaknade nu! Va irriterande vettu. Jaja, idag ska jag till träffen iallafall, blir där hela kvällen så kommer inte blogga mer idag, utan det blir imorgon! KRAM


Svar på några frågor!

vilka är dina bästa vänner?
-
Mina bästa vänner är malin, sabina.
vilka är dom som får dig le?
-
Linnea får mig alltid att le, malin också! Patrik och jasmine får mig också att le!
vilka vänder du dig till när du får problem?
-
Malin eller sabina, men jag har inte så mycket problem längre.
har du någonsin förlorat en/flera vänner?
-
Ja!
i så fall berätta gärna om det och hur det känns efter . jag har själv problem med det och jag vill gärna veta hur du skulle göra.
-
Det finns väl inte så mycket att göra, man får gå vidare helt enkelt och se vad som händer.
hur gjorde ni slut på eran vänskap och varför? så jag vet om det problemet jag och min kompis har är något att göra slut på vänskapen för.
-
Förstod inte frågan riktigt?
det är så att min kompis har blivit tillsammans med en kille som jag bara va kär i men nu inte gillar alls... hur ska jag göra och ska jag göra slut på vänskapen eller?
-
Om dom är tillsammans och du har slutat gilla honom så är väl saken klar att du inte behöver lägga dig i egentligen? Det är ju deras grej, och om du har kommit över honom så är det väl bara bra? Life goes on!

Tack för frågorna Anna!

Godkväll

Har inte orkat blogga någonting idag, men jag vaknade vid 10, fast jag låg kvar i sängen till 16 ungefär. Jag gick upp och gjorde mig iordning och då hörde Jasmine av sig och frågade om vi skulle ses och jag hängde på. Stod utanför antons ungefär hela tiden, sen orkade jag inte mer så jag bad pappa komma och hämta mig. Nu sitter jag här och är hungrig som en apa, väntar även på sms från sötnosen! PUSS


DAY 8 - 10 favoritlåtar

1. September - Mikrofonkåt
2. Whitney Huston - The Greatest Love Of All
3. Melanie Fiona - Monday Morning
4. Céline Dion - It All Coming Back To me Now
5. Céline Dion - All By My Self
6. A Fine Frenzy - Almost Lover
7. Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie (Part 2)
8. Melissa Horn - New York
9. Melissa Horn . Hanna
10. Volbeat - The Garden's Tale


Godnatt



Klockan är mycket, jag har haft en mycket trevlig och händelserik dag men jag orkar inte rabbla upp det här! Ska inte sova än, men orkar inte blogga någonting faktiskt! Ska lägga mig och se på tv och smsa, skriver mer imorgon! KRAM


Hej på er

Vaknade för en timme sen ungefär, måste vända rätt dygnet nu. Annars är jag död när skolan börjar vilket inte är bra alls. Ska iallafall göra mig iordning och se om någon vill hänga med ut ett tag, orkar inte vara inne!


DAY 7 - 10 viktiga personer

1. Pappa
2. Emma
3. Malin
4. Felicia
5. Ricky
6. Malin
7. Hanna
8. Felicia
9. Mamma
10. Patrik, Linnea, Jasmine, Louise, Fredrik, Andreas osv


Godnatt

Klockan är strax elva och jag är trött för en gångs skull, så jag ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt! Var ju och spände tandställningen imorse så jag har ont nu, inte så jätte farligt men det värker så jag mår illa! Jäjä, har iallafall turkos/blå färg på snoddarna num nice!
Godnatt


God kväll!

Idag har jag tillbringat dagen i stan, fick med mig en mysig tröja/tunika hem ifrån Gina Tricot, den var jätte skön faktiskt. Nu sitter jag här med antiktsmask på, kände att det va dags nu för jag har inte haft det på jätte länge. Ska strax tvätta bort den och då ska jag måla mina naglar, hade långa naglar nyss men jag klippte av dom så jag känner att jag kan måla om dom.

Såg på bio x2 idag, först såg vi på Svinalängorna. Den handlade om en tjej som hade en jobbig barndom med våld och alkohol i hemmet, den va jätte bra verkligen men jag har aldrig gråtit så mycket till en film.
Sen såg vi på Easy A, den handlade om en tjej som sa att en collagekille tagit hennes oskuld, sen gick massa rykten på skolan och hon blev skolans bimbo, den var också bra!


DAY 6 - 10 saker du inte kan leva utan

1. Familjen
2. Vännerna
3. Mobilen
4. Datorn
5. Mat
6. Kärlek
7. Känslor
8. Sömn
9. Pengar
10. Skolan

Ni kanske tycker jag är konstig som inte "kan" leva utan skolan, men jag kan det. Men ändå inte3, eftersom det är via skolan man får jobb och man får sin utbildning där. Skulle jag inte gå i skolan så skulle jag inte klara av att leva när jag blir vuxen så jag tycker det är viktigt faktiskt.


Jag är otrolig alltså...

Nu ligger jag fortfarande vaken, fast jag är trött som en jävla gris... Ska till tandläkarn i stan kl 11 så vi ska väl åka 10.15 ungefär. Sen ska vi va i stan och titta lite och kanske gå på bio senare! Jag är så trött så jag avlider snart, men det är ovärt att sova nu... Ska väl snart gå upp eftersom jag börjar bli hungrig, jobbigt allt är.

Felicia har iallafall sovit i några timmar nu så hon ligger här och snarkar, så söt så!

Godmorgon än en gång

Somnade förut och vaknade för en halvtimme sen ungefär, min älskade kusin kommer snart och det ska bli jätte roligt! Vet inte vad vi ska göra riktigt, men jag ska iaf färga hennes hår och sen blir det väl ut antar jag!
Imorgon ska vi till stan för jag ska till tandläkarn, sen kolla i lite affärer och sen gå på bio är det tänkt!


Godmorgon

Hej på er, tror inte det är speciellt många vakna nu men jag får hoppas ni läser detta senare. Har precis kommit hem, gick ut med Malin förut. Vi beställde tröjor som vi har haft bestämt hur länge som helst att vi ska köpa och sen va vi ute och sen hemma hos henne och såg på film! När vi sett klart på filmerna så va vi inte trötta så vi gick ner till Forshaga och tillbaka, riktigt skönt var det!

Nu ska jag städa upp lite skit på rummet och sen lägga mig en stund för jag har huvudvärk och fryser! Senare idag märks det vad som händer faktiskt, blir säkert att vara med Malin och Linnea och dom bästa!

Förövrigt så saknar jag sommaren otroligt mycket! KRAM

DAY 5 - 10 drömmar

1. Åka till Thailand
2. Hoppa fallskärm
3. Festa med dom bästa vännerna
4. Skaffa en chihuahua valp
5. Skaffa barn och familj
6. RESA med mina närmaste vänner & familjen
7. Lära mig att fotografera
8. Att finna kärleken
9. Att jag aldrig tappar kontakten med mina kusiner
10. Att jag är lycklig när jag dör.

Detta är några av alla mina kusiner.

Bloggläsare

Jag läste nyss Mikaelas blogg, unga mamman!
Hon får negativa kommentarer av sina bloggläsare och jag förstår inte hur folk kan se negativt på henne? Hon verkar vara en av dom snällaste tjejerna som finns. Men folk som väljer att läsa hennes blogg får henne att må dåligt, varför? Jag förstår inte hur nån vill få en annan människa att må dåligt?! Jag blir så jävla förbannad!

Hon har en dotter, Kelly och det är jätte starkt av henne att ta hand om henne. Prova få barn själva och se om det är så lätt? Och att vissa säger till henne att hon är ute efter uppmärksamhet? Jag förstår inte det? Hon har bloggat länge och hon gillar det, det är hennes hobby och att hon fick barn och fler började läsa hennes blogg är väl för fan inte hennes fel?

Sluta läs om det inte duger, jag älskar iaf hennes blogg. Hon är en förebild och jag tycker hon är jättestark!
 
(Klicka på bilden för att komma till Mikaelas blogg)

Snygging!

Hej på er bloggläsare, vaknade för en timma sen ungefär, jag har vänt på dygnet helt och hållet så jag somnar typ sex på morgonen och vaknar vid två på eftermiddagen. Det är inte okej! Angående rubriken så finns det en kille som är så jävla snygg så jag vet inte vad jag gör snart, hahaha!

Idag ska jag inte göra nåt speciellt, tänkte se om nån vill med och sola för det är jag sjukt sugen på att göra! Fast jag har inget solkort, det har mina kompisar så jag får väl fråga nån om jag orkar.
PUSS

Här är två bilder jag tog igår, jag är ljushårig nu. Fast jag fastnar inte riktigt på bild, har en dålig period nu vad gäller min hud, massa finnar men det försvinner väl snart hoppas jag!



DAY 4 - 10 saker du vill säga till en person

1. Jag älskar dig
2. Du är bäst!
3. Förlåt för allt jag har gjort och sagt till dig
4. Du kommer alltid först, oavsett vad som händer
5. Du är min förebild
6. Jag ska försöka gottgöra dig
7. Vad som än händer så kommer du och jag alltid att vara 1&2
8. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig
9. JAG ÄLSKAR DIG
10. Pappa ♥


TIPS

Hej, sitter i min säng och lyssnar på Melissa Horn, hon ör en otroligt duktig sångerska verkligen. Hon har en speciell stil och jag ÄLSKAR hennes musik! Hade tänkt att gå ut, men vi får se hur det blir med det för jag vet inte om jag orkar så jag tror att jag stannar hemma faktiskt!

Jag vill tipsa om en bra blogg med, det är en kille som jag känner... Han har verkligen den bästa bloggen jag vet. Jag läser den dagligen så ta en titt vet jag!

http://dvmbvs.devote.se/



2 januari

Hej på er, idag har jag bara sovit och tittat på tv iprincip.. Jag ska försöka ta mig ut sen, men det beror ju på om nån vill va med mig såklart?

Har inte bloggat på några dagar för det hände en sak här hemma så jag har inte fått sitta vid internet och jag har ingen mobiltelefon heller för tillfället. Men det fixar sig säkert snart hoppas jag!
KRAM


DAY 3 - 10 saker du hatar



1. Kyla
2. Att vara utan mmin mobiltelefon
3. Ensamhet
4. Min kropp
5. Att jag måste välja gymnasium snart
6. När vänner sviker
7. Att jag inte kan gå ner i vikt så lätt som jag vill
8. Knarrande golv
9.  Min osäkerhet
10. Att svettas


DAY 2 - 10 saker du älskar

1. Min familj
2. Mina kusiner
3. Mina vänner
4. Min mobiltelefon
5. Min dator
6. Facebook
7. Mat
8. Godis
9. Shoppa
10. Seeeex